Колеги снощи преживях нещо наистина ужасно:На 29.05.06 г., около 21.50 ч., на ул.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТРАГЕДИЯ!
Collapse
X
-
Ама защо се учудваш? Камикадзетата по улицата не можеш да ги преброиш. Аз го отдавам на купуването на свидетелствата. Аз не знам с каква съвест ДАЙ-аджийте пускат на улицата хора с купени книжки. Тва са потенциални убийци. И да ме прощават младите водачи ама водач не се става в момента в който получиш заветната книжка. Водач се става с каране. Трябва да навъртиш много хиляди километри за да станеш опитен водач. И друго. Не мога да разбера къФ е тоя зор като качиш някоя мома да се правиш на Шумахер по улиците. Ей умрем като ги видим такива. Направо требва да се трепат тия. Те не са опасни толкоз за себе си, колкото за околните.
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Ама защо се учудваш? Камикадзетата по улицата не можеш да ги преброиш. Аз го отдавам на купуването на свидетелствата. Аз не знам с каква съвест ДАЙ-аджийте пускат на улицата хора с купени книжки. Тва са потенциални убийци. И да ме прощават младите водачи ама водач не се става в момента в който получиш заветната книжка. Водач се става с каране. Трябва да навъртиш много хиляди километри за да станеш опитен водач. И друго. Не мога да разбера къФ е тоя зор като качиш някоя мома да се правиш на Шумахер по улиците. Ей умрем като ги видим такива. Направо требва да се трепат тия. Те не са опасни толкоз за себе си, колкото за околните.Аlfa Romeo 145 1.6 BOXER 103hp
Коментар
-
Абе как ще се пише реализира не реализира е все тая. Лошото е че движението стана толкова лошо и опасно че не ви виждам вас младите за в бъдеще как ще се оправяте.Дебеловратите могат да спират където и както си искат да карат както те си искат без да се съобразяват с никого.Ето вчера тук в Ловеч човека си оставил пасата точно на пешеходната пътека защото има хубава сянка от близкото дърво.И толкова полицаи минават но никой нищо не предприема.Е това по тоталитарно време го нямаше колкото и да го оплюват сегашните демократи.Тази вечер гледам по новините че и в Дупница нямало мутри и всичко си било както трябвало да бъде . Хората си живеели спокойно и само партиите се боричкали според вътрешния министър.Пази боже България от такива министри....
Коментар
-
Аз минавам по 2 пъти на ден от там. Някой път и повече. Все пак живея в началото на ул. Сребърна до Южния парк. От както я разшириха стана ужасно натоварена. Един ден един прелята покрай мене със 150 поне...... Не знам кво трябва да се направи просто е ужасно. А какви завой се правят на Темпото не ми се мисли един познат вече му потрошиха колата там
Коментар
-
Sluncho, пий едно силно питие, и благодари на Господ че ти се е разминало... Дано и хората пострадали в инцидента се отърват по живо по здраво! Опастността се крие зад всяка една кола/мотор - никой не е застрахован... Макар да е тривиално, присъединявам се към призива ти за разумно шофиране. Ако сами не си помогнем на пътя, няма кой да ни помогне...1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар