Колеги мина безпроблемно, отидох до КАТ дадох призовката казах че колата съм я продал през 2008г, те ми поискаха договора, дадох го и ми казаха "това е всичко".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помагайте с информация с една призовка от КАТ
Collapse
X
-
valter123
-
А защо не им тегли една дълга от София та чак до Пловдив???? Ами така те утре могат всекиго от нас да си го привикват за щяло и нещяло.Кой ще ти плати за загубеното време дето си отделил ? .Викат те само да погледнат това което го имат и при тях ,ама трябва да се поразмърдат малко. Аз пак казвам ,ако аз си имам договора в мене и квитанцията че съм се отписал от общината нямаше в никакъв случай да отида . Нека ме съдят . В съда ще си покажа документите пък който е сгрешил да опира пешкира.
Коментар
-
коцев написа:А защо не им тегли една дълга от София та чак до Пловдив???? Ами така те утре могат всекиго от нас да си го привикват за щяло и нещяло.Кой ще ти плати за загубеното време дето си отделил ? .Викат те само да погледнат това което го имат и при тях ,ама трябва да се поразмърдат малко. Аз пак казвам ,ако аз си имам договора в мене и квитанцията че съм се отписал от общината нямаше в никакъв случай да отида . Нека ме съдят . В съда ще си покажа документите пък който е сгрешил да опира пешкира.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Еле, мислех че с теб сме от едната страна на барикадата Нещо взе да ме нападаш. :D Помисли само като колегата си е показал договора за продажба ,какво са преприели те .Нищо . Казали добре и точка по въпроса.А това че колегата се е разтревожил какво е станало та го търсят ,това че той си губи времето да ходи до КАТ да им показва това което те са длъжни да го имат и вероятно го имат ,ама кой да си размърда задника.Преди няколко седмици получавам няколко настоятелни есемеса от Иконт че имам доставка да отида да си я взема . Хич не си мръднах пръста .Нито съм заявявал доставка нито пък и очаквам такава .Чак на петото обаждане и то вече по телефона се разбра че набират погрешен номер. Една цифра са набрали погрешно и набират мен и почват машинално да ми звънят . Като си сравниха кой номер набират и кой трябвало да набират само казаха прощавайте и толкова. Е и аз ли трябваше да им ходя до офиса и да им покажа грешката ? След като съм прав ,който е сгрешил да си изкупува грешката. :D
Коментар
-
коцев написа:Еле, мислех че с теб сме от едната страна на барикадата Нещо взе да ме нападаш. :D Помисли само като колегата си е показал договора за продажба ,какво са преприели те .Нищо . Казали добре и точка по въпроса.А това че колегата се е разтревожил какво е станало та го търсят ,това че той си губи времето да ходи до КАТ да им показва това което те са длъжни да го имат и вероятно го имат ,ама кой да си размърда задника.Преди няколко седмици получавам няколко настоятелни есемеса от Иконт че имам доставка да отида да си я взема . Хич не си мръднах пръста .Нито съм заявявал доставка нито пък и очаквам такава .Чак на петото обаждане и то вече по телефона се разбра че набират погрешен номер. Една цифра са набрали погрешно и набират мен и почват машинално да ми звънят . Като си сравниха кой номер набират и кой трябвало да набират само казаха прощавайте и толкова. Е и аз ли трябваше да им ходя до офиса и да им покажа грешката ? След като съм прав ,който е сгрешил да си изкупува грешката. :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Шъ съ сумразим с тебе Еле. Искам който е виновен да си носи отговорноста . Всеки греши и всеки сам да си оправя грешката . И аз съм давал погрешка друг телевизор на клиент ,но като дойде истинския притежател аз не го пращам да отиде и си вземе неговия телевизор от тоя на когото погрешка съм дал, ами паля си колата и сам отивам вземам го и докарвам в сервиза . Грешката е моя и аз си я изкупувам .Ами то колегата утре пак може да получи призовка да отиде пак до КАТ ,че нещо пак не са огледали хубаво . И той ще направи път и пътека до КАТ ,така ли ? Така ги учим административните работници на карай да върви.А опарят ли се веднаж вече ще гледат за в бъдеще с четири очи. :D
Коментар
-
коцев написа:Шъ съ сумразим с тебе Еле. Искам който е виновен да си носи отговорноста . Всеки греши и всеки сам да си оправя грешката . И аз съм давал погрешка друг телевизор на клиент ,но като дойде истинския притежател аз не го пращам да отиде и си вземе неговия телевизор от тоя на когото погрешка съм дал, ами паля си колата и сам отивам вземам го и докарвам в сервиза . Грешката е моя и аз си я изкупувам .Ами то колегата утре пак може да получи призовка да отиде пак до КАТ ,че нещо пак не са огледали хубаво . И той ще направи път и пътека до КАТ ,така ли ? Така ги учим административните работници на карай да върви.А опарят ли се веднаж вече ще гледат за в бъдеще с четири очи. :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
valter123
Колеги и двамата сте прави, но какво да се направи като живеем в БЪЛГАРИЯ, аз се радвам че не ми написаха акт че не съм я отписал в 2 седмичен срок, но ме е яд че не само на мен,а кои знае още колко хора са в моето положение. Дано съм приключил с .............................................. КАТ.п.с. точките са всички псувни които могат да се отправят Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар