Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запознати ли са в КАТ с наредбите на Столична Община?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами режат му платнището и почват да вземат каквото има вътре и ще видиш как за 5 минути ще дойде и шофьора и собствениците му .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

И после 10 години по дела в съда. Да обясняваш, че нямаш сестра.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Ами аз ще наема такива безработни еръпшани /роми/ да си вземат каквото си искат от камиона ,пък собственика да върви да ги съди . Те бая мутри с фирми си прехвърлиха фирмените задължение на такива роми, та тук за някакъв си камион ще има пречка .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Празни приказки ... не ми се четат да ти кажа бай Иване ...
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
            Празни приказки ... не ми се четат да ти кажа бай Иване ...
            То цялата тема е такава...
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

E то щом тротоара се ползва за паркинг май нямат много основание да го глобят.Май в тези наредби на СО никъде не се разграничава автомобил от тежкотоварна машина. Демек ако дойдат да пишат протоколи освен на него трябва да напишат протоколи и на всички останали коли на въпросния тротоар Аз имам един комшия дето кара камион. Все се чудя какво ще стане ако реши да го паркира пред блока и задръсти половината паркинг.
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

/6/Забранява се паркирането на товарни автомобили с допустима максимална маса над 4 тона, автомобили с ремарке с допустима максимална маса над 2 тона, самостоятелно паркирани ремаркета и каравани, независимо от допустимата максимална маса и на автобуси с над 22 пътнически места по улиците, площадите, паркингите и други площи за обществено ползване с изключение на местата, утвърдени с писмена заповед от кмета на Столична община.
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

////Punto//// написа:
                  Добре де, ама има егати странните птици. Има стотици коли в центъра на София и никой няма който да ги вдигне, ти говориш за Младост не знам си коя част. Не ме разбирай погрешно. Факт е, че е нарушение. И паяците са тези които трябва да контролират паркирането. Но какво предлагаш да го правят този ТИР. Нека мислим разумно. А не да се търси сензация. Никой не може да го помести от там освен водача. Паяк не може да го издърпа, нито да го вдигне. Сега ще кажеш, нека го издирят и да го санкционират. И аз веднага задавам въпрос. Колко тира се сещаш които са собственост на частни лица с адрес ? Всичките са на фирма. При регистрацията до колкото си спомням, никой не ми поиска телефон за връзка. Значи е тяхните информационни масиви няма никъде телефон? Как да го намерят. Ми ако аз съм водача, като видя че се върти патрулка или полицаи ще се правя на алтав и няма да ходя при него. В момента в който си тръгнат, качвам се и си бия камшика.
                  знаеш ли че не ме интересува :D техен си проблема начини да го идзирят и глобят има многопросто на никой не му се занимава, защото лично няма да вземе нищо
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                    ////Punto//// написа:
                    Добре де, ама има егати странните птици. Има стотици коли в центъра на София и никой няма който да ги вдигне, ти говориш за Младост не знам си коя част. Не ме разбирай погрешно. Факт е, че е нарушение. И паяците са тези които трябва да контролират паркирането. Но какво предлагаш да го правят този ТИР. Нека мислим разумно. А не да се търси сензация. Никой не може да го помести от там освен водача. Паяк не може да го издърпа, нито да го вдигне. Сега ще кажеш, нека го издирят и да го санкционират. И аз веднага задавам въпрос. Колко тира се сещаш които са собственост на частни лица с адрес ? Всичките са на фирма. При регистрацията до колкото си спомням, никой не ми поиска телефон за връзка. Значи е тяхните информационни масиви няма никъде телефон? Как да го намерят. Ми ако аз съм водача, като видя че се върти патрулка или полицаи ще се правя на алтав и няма да ходя при него. В момента в който си тръгнат, качвам се и си бия камшика.
                    знаеш ли че не ме интересува :D техен си проблема начини да го идзирят и глобят има многопросто на никой не му се занимава, защото лично няма да вземе нищо
                    Е точно за това говоря. Сензации, сензации, сензации ... ми подай сигнал, защо краставиците които се продават са по-криви от колкото е стандарта на ЕС

Коментар

Working...
                    X