Ами аз ще наема такива безработни еръпшани /роми/ да си вземат каквото си искат от камиона ,пък собственика да върви да ги съди . Те бая мутри с фирми си прехвърлиха фирмените задължение на такива роми, та тук за някакъв си камион ще има пречка .
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
E то щом тротоара се ползва за паркинг май нямат много основание да го глобят.Май в тези наредби на СО никъде не се разграничава автомобил от тежкотоварна машина. Демек ако дойдат да пишат протоколи освен на него трябва да напишат протоколи и на всички останали коли на въпросния тротоар Аз имам един комшия дето кара камион. Все се чудя какво ще стане ако реши да го паркира пред блока и задръсти половината паркинг.
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
/6/Забранява се паркирането на товарни автомобили с допустима максимална маса над 4 тона, автомобили с ремарке с допустима максимална маса над 2 тона, самостоятелно паркирани ремаркета и каравани, независимо от допустимата максимална маса и на автобуси с над 22 пътнически места по улиците, площадите, паркингите и други площи за обществено ползване с изключение на местата, утвърдени с писмена заповед от кмета на Столична община.
Добре де, ама има егати странните птици. Има стотици коли в центъра на София и никой няма който да ги вдигне, ти говориш за Младост не знам си коя част. Не ме разбирай погрешно. Факт е, че е нарушение. И паяците са тези които трябва да контролират паркирането. Но какво предлагаш да го правят този ТИР. Нека мислим разумно. А не да се търси сензация. Никой не може да го помести от там освен водача. Паяк не може да го издърпа, нито да го вдигне. Сега ще кажеш, нека го издирят и да го санкционират. И аз веднага задавам въпрос. Колко тира се сещаш които са собственост на частни лица с адрес ? Всичките са на фирма. При регистрацията до колкото си спомням, никой не ми поиска телефон за връзка. Значи е тяхните информационни масиви няма никъде телефон? Как да го намерят. Ми ако аз съм водача, като видя че се върти патрулка или полицаи ще се правя на алтав и няма да ходя при него. В момента в който си тръгнат, качвам се и си бия камшика.
знаеш ли че не ме интересува :D техен си проблема начини да го идзирят и глобят има многопросто на никой не му се занимава, защото лично няма да вземе нищо
Добре де, ама има егати странните птици. Има стотици коли в центъра на София и никой няма който да ги вдигне, ти говориш за Младост не знам си коя част. Не ме разбирай погрешно. Факт е, че е нарушение. И паяците са тези които трябва да контролират паркирането. Но какво предлагаш да го правят този ТИР. Нека мислим разумно. А не да се търси сензация. Никой не може да го помести от там освен водача. Паяк не може да го издърпа, нито да го вдигне. Сега ще кажеш, нека го издирят и да го санкционират. И аз веднага задавам въпрос. Колко тира се сещаш които са собственост на частни лица с адрес ? Всичките са на фирма. При регистрацията до колкото си спомням, никой не ми поиска телефон за връзка. Значи е тяхните информационни масиви няма никъде телефон? Как да го намерят. Ми ако аз съм водача, като видя че се върти патрулка или полицаи ще се правя на алтав и няма да ходя при него. В момента в който си тръгнат, качвам се и си бия камшика.
знаеш ли че не ме интересува :D техен си проблема начини да го идзирят и глобят има многопросто на никой не му се занимава, защото лично няма да вземе нищо
Е точно за това говоря. Сензации, сензации, сензации ... ми подай сигнал, защо краставиците които се продават са по-криви от колкото е стандарта на ЕС
Коментар