Хора,как да се справя с незаконно сметище формирано в частен парцел. Общината вдига ръце и казва, че от частен имот неможе да извозва боклуци, неможе да намери собствениците да ги санкционира, а на нас живущите наоколо се пада честта да се наслаждаваме на прекрасната гледка.Какви са тия собственици които нехаят за имотите си и ги оставят в такова безобрзно състояние?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
незаконно сметище
Collapse
X
-
В частен имот какво могат да направят ele?Кеф им е да има боклуци, събират си.Друг е въпроса, ако самите собственици не знаят в какво се превърнал имотът им..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:В частен имот какво могат да направят ele?Кеф им е да има боклуци, събират си.Друг е въпроса, ако самите собственици не знаят в какво се превърнал имотът им.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Много неща могат да направят, но не им се занимава, затова излизат с твърдението, че е частен имот и нищо не могат да направят. Абсолютно съм сигурна, че ако служител в общината живееше там, веднага щяха да намерят начин. А ако утре плъзне зараза, пак ли ще излязат с твърдението, че нищо не може да се направи??? Единственото решение е да се извика някоя телевизия - тогава, както всички сле забелязали спед подобни репортажи, веднага се намира начин за всичко и служителите бързо-бързо омекват.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Да, в този смисъл си права, с телевизията могат да принудят общината да се размърдат, но на собствениците нищо не могат да направят.Особено пък, ако не знаят какво се случва в имота.А ако се стигне до глоби, те със сигурност нищо няма да знаят..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:В частен имот какво могат да направят ele?Кеф им е да има боклуци, събират си.Друг е въпроса, ако самите собственици не знаят в какво се превърнал имотът им.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:По тази логика може и радиоактивни и/или отровни химикали да си складират в имота си и никой нищо неможе да им каже, ако правилно съм те разбрал.И как така имота е частен, а собственика нищо да не знае? Как държавните институции не могат да направят нищо, а някой друг (различен от собственика) влиза и си трупа боклуците. Това озвачава ли, че мога да дойда и да си изсипя боклука у вас в хола?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аз така като гледам, по нищо личи да е нечий имот. Няма ограда, врата или каквото и да е друго.Общината би трябвало да вземе мерки да се изчисти мястото.Ако не, аз бих направил следното:Бих отишъл в районното и писмено ще ги уведомя за проблема.Проблема е, че някой незаконно влиза в чужд имот. Точен адрес и снимки.Ще ги уведомя също, че ще предприема/предприемем мерки мястото да се изчисти.Ще наемем трима мангала, както и камионче, което да изхвърли боклука.Ще ги уведомя за точния ден и час, в който това ще се направи.За да изпратят патрулна кола да наблюдава какво правим, все пак влизаме в чужд имот.Няма начин да не реагират.Тогава вече, нека има телевизия..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone: Имаше няколко случая на принудително изчистване на апартаменти, в които живеят клошари и трупат боклуци. Така че не ми разправяй, че не може, ако собственикът откаже съдействие или не може да бъде намерен. Овен това колко пъти гражданите трябва да плащат за изчистване и дали имат пари да наемат камион и хора? Днес ще го почистят, утре - който трупа боклуци, пак ще ги трупа. Проблемът не е в това да се изчисти веднъж, а да се спипат тия, които хвърлят боклуци.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Malone написа:....Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Някой просто са свикнали да живеят на село и затова, когато се разхождаме в комплексите, виждаме дървета окичени с найлонови торбички като коледни елхи.
Коментар
-
Ако забелязвате има два катуна на снимката - и са се населили да живеят мангали- с тях как да се разправяш?? - постоянно мъкнат боклуци и препълват парцела.Аз съм убеден че в полицията няма да ни обърнат внимание.А имотът настина е частен.Просто със съседите се виждаме в чудо от година насам!Интересува ме има ли член в някой закон с който може да се принуди общината да изчисти мястото, и да го загради?
Коментар
-
mitakkk написа:Ако забелязвате има два катуна на снимката - и са се населили да живеят мангали- с тях как да се разправяш?? - постоянно мъкнат боклуци и препълват парцела.Аз съм убеден че в полицията няма да ни обърнат внимание.А имотът настина е частен.Просто със съседите се виждаме в чудо от година насам!Интересува ме има ли член в някой закон с който може да се принуди общината да изчисти мястото, и да го загради?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар