Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
незаконно сметище
Collapse
X
-
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
pakumba написа:по някакъв закон ако живеят там еди колко си години и после се смята за тяхно ....Няма начин да няма начин!
Коментар
-
незаконно сметище
Ако този имот граничи с еднофамилна сграда , Колега , можете да погледнете или в ноатариалният акт на собственника и , или в скица от Кадастъра . Там са описани съседите .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
venco67 написа:Към всяка кадастрална карта или план на населено място има и регистър на собствениците. Само не знам как ще ти я направят тази справка, в смисъл срещу заплащане или не и дали въобще ще се навият.
Коментар
-
Може всичко , ама всичко.До работата ми има една много голяма площ около 1 декар, преди години е било бензиностанция, а сега е на частно лице и преди около година се превърна в сметище заради самонастанилите се ""чернилки"" в катуни от балатум на около 10 метра от парцела.Не съм запознат в детайли, но от общината за 2 дена го почистиха, 2 дена с камиони и багери, представете си колко е било замърсено.Сега вече има и ограда но само това, ’’чернилките’’ влизат там когато си поискат и си правят свадби и кръщенета, НО след това винаги старателно сами си почистват, а аз всеки път се чудя как и кой ги накара на ред тея диваци.Така че с решителни действия всичко може винаги има начин.Най лесно е да се сигнализира в някоя телевизия и да се направи интервю с тези от общината който казват, че не могат нищо да предприемат, и тогава ще се окаже, че могат много .
КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
mitakkk написа:venco67 написа:Към всяка кадастрална карта или план на населено място има и регистър на собствениците. Само не знам как ще ти я направят тази справка, в смисъл срещу заплащане или не и дали въобще ще се навият..после ще търсиш варианти с някой познат. Почти съм убеден, че като разбере за мангалите ще се заинтересува... освен ако не се окаже и той мангал
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ele написа:Malone: Имаше няколко случая на принудително изчистване на апартаменти, в които живеят клошари и трупат боклуци. Така че не ми разправяй, че не може, ако собственикът откаже съдействие или не може да бъде намерен. Овен това колко пъти гражданите трябва да плащат за изчистване и дали имат пари да наемат камион и хора? Днес ще го почистят, утре - който трупа боклуци, пак ще ги трупа. Проблемът не е в това да се изчисти веднъж, а да се спипат тия, които хвърлят боклуци..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар