Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покупка на фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Покупка на фиат браво

Здравейте,Обмислям покупка на кола - Фиат Браво, бензиново. Готов съм да отделя към 3000 лв максимум за покупката. От коли не разбирам много, само карам :D Посъветвайте ме моля - на какъв двигател да се спра, кои са добри за тази цена? Мисля да ходя до автопазара в Дупница. В този форум четах, че най добре било 1.6, вярно ли е? Колата която съм харесал в Дупница е 2000г модел, 1.6 16V и ми я предлагат за 2500 лв.

Тук има едно дизелово,което не е за изпускане ЖТД мотор.Защо ти е бензин?После ще речеш и газ да му сложиш и ще стане една.Търси хубава и запазена кола,най добре от човек които се е грижил добре за нея,за да нямаш после главоболия.

Коментар

:D Колега, съвет от мен-отиваш с човек, който разбира от коли най-добре е ако е запознат по-специално с фиатките.Данъкът на 1.6, 16в минава 130-150лв. даже не помня колко, ма не е малко.Ако данъкът и разхода на гориво не са ти проблем насочи се и към 1.8, но за тях съм чул, че не са много разпространени читавите :D.Общо взето търси кола без видими следи от издевателства и нека е с човек, който има ухо и око за коли :D.Успех! и да се похвалиш! :D

Коментар

willow75bg написа:
        Тук има едно дизелово,което не е за изпускане ЖТД мотор.Защо ти е бензин?После ще речеш и газ да му сложиш и ще стане една.Търси хубава и запазена кола,най добре от човек които се е грижил добре за нея,за да нямаш после главоболия.
        Ще стане една много лоша после- ще му харчи 8/100 извънградско по 1,30.... Отвратителна работа и то с най-проста газова. п.с. казвам го като човек, който е минал с бравото си 1,6 с обикновенна газова 100 000 км- засега....
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Разликата при избора на кола и жена е една - жена трябва да си избираш САМ, докато кола - задължително с човек, който разбира.По всичко останало си приличат - отвън може да е много лачена, а отвътре да е гнила Според мен 2500 е добра цена за ’2000 Браво, но си мисля, че без много пазарлък можеш да свалиш поне 200-300 лв.Не гледай толкова много двигателя какъв е като обем. По-скоро гледай да е читава колата, всичко да й работи, и не прави компромиси.Ние навъртяхме над 1000 км и обиколихме 5 града в цялата страна, гледахме над 15 коли, докато намерим това, което търсим.Пазара е наводнен с коли, твоята е някъде там и те чака.Успех и КЪСМЕТ!

Коментар

Или JTD или бензинка 1,2 мотор и не бързай!
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

1,2? Това може ли да изкачва нагорнища?

Коментар

Може, може С 1.2 и ГИ с 4 човека и багаж за 1 седмично море се движих от София до Стара Загора в интервала 160-170 без да съм и взимал безбожно много душата. Докато се движеше на бензин нещата бяха още по-приятни

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Immortal написа:
                  1,2? Това може ли да изкачва нагорнища?
                  Катери ги колега имам едно такова :DИнече мене ако питаш и искаш браво зима ХГТ без да му мислиш...

Коментар

Чувал съм само добри отзиви за 1,2 и за това го препоръчах Отгоре на всичкото има и климатик, следователно двигателя не е толкова слаб. На моята 1,6 като и пусна климатика и става 1,2
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                      Чувал съм само добри отзиви за 1,2 и за това го препоръчах Отгоре на всичкото има и климатик, следователно двигателя не е толкова слаб. На моята 1,6 като и пусна климатика и става 1,2
                      Значи смятай на 1,2 като го пуснеш и става 0,2 това са ебаси куците коли.Не се лъжи да си вземаш такава моторетка,ако е за това по добре си вземи едно скутерче вземи си един дъждобран и ще си по бърз от 1,2.

Коментар

ако намериш 1,6 16v ама 90 коня и да е читав ще уцелиш десетката,данъка на мен ми е 17лв. и съм много доволен от към динамика на колата,като пуснеш климатика се усеща загуба на мощност ама не е чак толкова много.Успех с търсенето и да се похвалиш като вземеш нещо
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

nai7 написа:
                          M5kov написа:
                          Значи смятай на 1,2 като го пуснеш и става 0,2 това са ебаси куците коли.Не се лъжи да си вземаш такава моторетка,ако е за това по добре си вземи едно скутерче вземи си един дъждобран и ще си по бърз от 1,2.
                          Абсолютно подкрепям/от опит/, макар и да звучи малко грубичко Аз съм за 1.9 JTD - хубава динамика и приятен разход Бензиновите също са пъргавелки/като изключим, според мен, 1.2 и 1.4/, но там паричките за гориво са малко повече...Относно самата покупка на конкретен автомобил, имаше много хубави теми от рода на "Какво да гледаме, като купуваме Фиат"! Интересни са
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

willow75bg написа:
                            Коя точно обява имаш в пред вид колега, понеже аз пък си търся точно JTD?п.с. може и на Л.С.
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Благодаря за отговорите и за офертите, които получих като лични съобщения! Ще обмисля всички и ще реша :D За сега събирам инфо, но 100 % съм се насочил към фиат браво, просто ме кефи, до сега карах рено 19 1.4 бензин, но тя вече за нищо не става. А за двигателя - не търся нищо мощно, напротив, колкото по икономично - толкоз по добре. Понеже прекарах в свободното си време в работата да търся в GOOGLE информация за бравото ,попаднах на доста коментари за положителните качества на колата. А колеги, за двигателя 1.2 - как е като разход ? Независимо дали е бензин или дизел?

Коментар

Working...
                              X