Здравейте,Обмислям покупка на кола - Фиат Браво, бензиново. Готов съм да отделя към 3000 лв максимум за покупката. От коли не разбирам много, само карам :D Посъветвайте ме моля - на какъв двигател да се спра, кои са добри за тази цена? Мисля да ходя до автопазара в Дупница. В този форум четах, че най добре било 1.6, вярно ли е? Колата която съм харесал в Дупница е 2000г модел, 1.6 16V и ми я предлагат за 2500 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на фиат браво
Collapse
X
-
:D Колега, съвет от мен-отиваш с човек, който разбира от коли най-добре е ако е запознат по-специално с фиатките.Данъкът на 1.6, 16в минава 130-150лв. даже не помня колко, ма не е малко.Ако данъкът и разхода на гориво не са ти проблем насочи се и към 1.8, но за тях съм чул, че не са много разпространени читавите :D.Общо взето търси кола без видими следи от издевателства и нека е с човек, който има ухо и око за коли :D.Успех! и да се похвалиш! :D
Коментар
-
willow75bg написа:Тук има едно дизелово,което не е за изпускане ЖТД мотор.Защо ти е бензин?После ще речеш и газ да му сложиш и ще стане една.Търси хубава и запазена кола,най добре от човек които се е грижил добре за нея,за да нямаш после главоболия.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Разликата при избора на кола и жена е една - жена трябва да си избираш САМ, докато кола - задължително с човек, който разбира.По всичко останало си приличат - отвън може да е много лачена, а отвътре да е гнила Според мен 2500 е добра цена за ’2000 Браво, но си мисля, че без много пазарлък можеш да свалиш поне 200-300 лв.Не гледай толкова много двигателя какъв е като обем. По-скоро гледай да е читава колата, всичко да й работи, и не прави компромиси.Ние навъртяхме над 1000 км и обиколихме 5 града в цялата страна, гледахме над 15 коли, докато намерим това, което търсим.Пазара е наводнен с коли, твоята е някъде там и те чака.Успех и КЪСМЕТ!
Коментар
-
Чувал съм само добри отзиви за 1,2 и за това го препоръчах Отгоре на всичкото има и климатик, следователно двигателя не е толкова слаб. На моята 1,6 като и пусна климатика и става 1,2"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Чувал съм само добри отзиви за 1,2 и за това го препоръчах Отгоре на всичкото има и климатик, следователно двигателя не е толкова слаб. На моята 1,6 като и пусна климатика и става 1,2
Коментар
-
ако намериш 1,6 16v ама 90 коня и да е читав ще уцелиш десетката,данъка на мен ми е 17лв. и съм много доволен от към динамика на колата,като пуснеш климатика се усеща загуба на мощност ама не е чак толкова много.Успех с търсенето и да се похвалиш като вземеш нещоAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
nai7 написа:M5kov написа:Чувал съм само добри отзиви за 1,2 и за това го препоръчах Отгоре на всичкото има и климатик, следователно двигателя не е толкова слаб. На моята 1,6 като и пусна климатика и става 1,2Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
willow75bg написа:Тук има едно дизелово,което не е за изпускане ЖТД мотор.Защо ти е бензин?После ще речеш и газ да му сложиш и ще стане една.Търси хубава и запазена кола,най добре от човек които се е грижил добре за нея,за да нямаш после главоболия.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Благодаря за отговорите и за офертите, които получих като лични съобщения! Ще обмисля всички и ще реша :D За сега събирам инфо, но 100 % съм се насочил към фиат браво, просто ме кефи, до сега карах рено 19 1.4 бензин, но тя вече за нищо не става. А за двигателя - не търся нищо мощно, напротив, колкото по икономично - толкоз по добре. Понеже прекарах в свободното си време в работата да търся в GOOGLE информация за бравото ,попаднах на доста коментари за положителните качества на колата. А колеги, за двигателя 1.2 - как е като разход ? Независимо дали е бензин или дизел?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар