Благодаря на всички колеги! Да ви се връщат пожеланията.2,4 клуба нарастна Още не мога да и се нарадвам :D Днеска купих ролки,ремъци ДАЙКО, там някакъв друг ремък с още две ролки,филтри (маслен,горивен,въздушен)Шампион,филтър климатроник някакъв италиански, масло Селения 10W40 6 литра за 380лв.Труд 100лв за обслужването ми иска майстора, като ще погледне и стъклото.Друго не се сещам, в понеделник е в бокса за обслужване, във вторник е горе в сервиза на XENUM за интериора, сряда или четвъртък живот и здраве е в КАТ Ето малко снимки на първа ръка, днеска я пръснах отвънка малко да и падне прахоляка.http://kutinchev.snimka.bg/automobil...-jtd-02.570337
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оглед на една Либра в София?
Collapse
X
-
tyson написа:Благодаря на всички колеги! Да ви се връщат пожеланията.2,4 клуба нарастна Още не мога да и се нарадвам :D Днеска купих ролки,ремъци ДАЙКО, там някакъв друг ремък с още две ролки,филтри (маслен,горивен,въздушен)Шампион,филтър климатроник някакъв италиански, масло Селения 10W40 6 литра за 380лв.Труд 100лв за обслужването ми иска майстора, като ще погледне и стъклото.Друго не се сещам, в понеделник е в бокса за обслужване, във вторник е горе в сервиза на XENUM за интериора, сряда или четвъртък живот и здраве е в КАТ Ето малко снимки на първа ръка, днеска я пръснах отвънка малко да и падне прахоляка.http://kutinchev.snimka.bg/automobil...-jtd-02.570337Fiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
Колега, hol1gans, какъв трябва да бъде салонът на 9-годишна кола на 200 000+ км.? Това е тапицерия алкантра-луксозна, но нежна. Нека сме реалисти. Ще подстрижат пъпчиците, ще я поизчеткат и излъскат, но няма как да стане като нова.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И аз мисля като снейк.Доволен съм от сделката си. Не очаквам чудеса със салона, но все пак става дума за XENUM, знае ли човек?Ще постна снимки след почистването, а и дори да не се оправи на 100% (в което съм почти сигурен) мен ме задоволява колата и така"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
snake написа:Колега, hol1gans, какъв трябва да бъде салонът на 9-годишна кола на 200 000+ км.? Това е тапицерия алкантра-луксозна, но нежна. Нека сме реалисти. Ще подстрижат пъпчиците, ще я поизчеткат и излъскат, но няма как да стане като нова.Fiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
Извинявам се. Не съм искал да прозвучи като упрек.Либрите са ми малко болна тема на мен . Пет месеца гледах либри къде ли не из България. И други хора гледаха за мен, но така и не избрах. За тези месеци аз не видях либра с тапицерия алкантра, която да не е захабена. Ако може да се оправи, идеално, но се съмнявам. Ако не-може да се кара и така, това да й е кусурът .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Извинявам се. Не съм искал да прозвучи като упрек.Либрите са ми малко болна тема на мен . Пет месеца гледах либри къде ли не из България. И други хора гледаха за мен, но така и не избрах. За тези месеци аз не видях либра с тапицерия алкантра, която да не е захабена. Ако може да се оправи, идеално, но се съмнявам. Ако не-може да се кара и така, това да й е кусурът .Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
При всички положения ще направя нещо със салона, било то дори и претапициране.Първо ще опитам с XENUM.Абе имам много въпроси, но съм ги задал в другия форум, така че ако някой кара Либрон и е наясно да отговаряяяяя :D На първо четене как да слушам мп3-ки, след като го няма ЦД чейнджъра?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
На първо време 2 отговора:1. намираш CD чейнджър и ще слушаш аудио ЦДта.2. купуваш X CAR LINK http://www.xcarlink.bg/XCarLink-avto...uetooth-LanciaF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
tyson написа:Абе имам много въпроси, но съм ги задал в другия форум, така че ако някой кара Либрон и е наясно да отговаряяяяя :D На първо четене как да слушам мп3-ки, след като го няма ЦД чейнджъра?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
Как е с ФМ трансмитера?Това ми се струва най-безболезнено?Моля те дона дръж ме в течения на аудио проблема ти.Емо бяха ги оплюли тези от хкар като невежи нямащи дори отверки. Как да дам толкова пари за нещо, като незнам кой ще ми го монтира.Още не познавам колата, дори не знам дали имам кабели изведени в багажника.... а и да имам как да ги позная деба Пак филми ще има (чувствам го)"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
Ми за най-лесно си виж там отзад в багажника отляво там трябва да седят навигацията и чейнджъра ,отдясно е тубата.Зарежи х-кар линк-а доста народ казва ,че не става нищо ,че пише универсално.loudlink вече става но и цената му е повече.В алфа форума един си е сложил в 166-цата за 370лв -50лв излиза ако имаш кабелите на чейнджъра.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
tyson написа:Как е с ФМ трансмитера?Това ми се струва най-безболезнено?Моля те дона дръж ме в течения на аудио проблема ти.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар