Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оглед на една Либра в София?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз мога да кажа, че в тази авто къща се внасят сравнително добри коли, а не някакви дараци. В семейството имаме 3 коли закупени от там и всичките са били в перфектно състояние. Едната имаше само шум в скоростите, който се установи след капарирането на колата и то от тях докато са я местили и беше отстранен за тяхна сметка. Не им правя реклама, но са едни от малкото коректни търговци. Ланчата я видях в събота, тъй като гледахме една мазда там, но не съм я заглеждал по-обстойно. Отвънка изглеждаше много добре.
    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
    Jet Black E46 M3

Коментар

От 06/02 са 150 коня - така ,че тази си е 140.И да захабена алкантра и точките по таблото.И много са я изблизали нещо Но ако след диагностиката и реалните километри и задължителното подкарване да видиш тропа ли не тропа ли.Те устройва цената и си имаш навпредвид още към 1500лв за разходи те чакат давай Около 500лв май идва цената за всички ролки и ремъци - 2.4 има още една хубава ролка дето струва по магазините 240лв+ като гледах и останалите 240 са другите ролки и ремъците :Д :х Масло и филтри над 120лв - вр-масло не тд на селениятаГуми ,го от 150 до 200лв зависи къде си , каско към 500 ,регистрацията , да си купиш тва онова за колата и ети ги 1500лв....Аз съм към армеец СО - 190лв го и 540 каско на 8200 оценена пак ми е 02г.И друго важно виж дали си имаш подгряване на свещите Зимата е доста тъпо да не загрява хем студ хем и разхода дига - това ако караш в града и няма къде и как да ти загрее колата.Като цяло ако ще е либра и имаш пари да е 150 коня ,с подгряване , с всичко по музиката и всички други екстри за колкото се може по-малко пари :Д В смисъл има комбита дето са си фабрично и с затъмнени стъкла назад хубаво е да има сензор за дъжд ,затъмняващо се огледало за задно виждане,има дори и с датчик за запотяване на предния джам.Тази е без навигация ,но кажи на бо да погледне и да ти каже дали ще ти иска код при сваляне на акумолатор.Иначе си е либрата си е супер кола
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
        ...И много са я изблизали нещо .....Иначе си е либрата си е супер кола
        В Боми всичко е олизано по тоя начин (за протокола: и моето комби е оттам, обявата седя точно 2 деня )
        ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
        ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
        ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

nasty написа:
          Те устройва цената и си имаш навпредвид още към 1500лв за разходи те чакат давай Около 500лв май идва цената за всички ролки и ремъци - 2.4 има още една хубава ролка дето струва по магазините 240лв+ като гледах и останалите 240 са другите ролки и ремъците :Д :х Масло и филтри над 120лв - вр-масло не тд на селениятаГуми ,го от 150 до 200лв зависи къде си , каско към 500 ,регистрацията , да си купиш тва онова за колата и ети ги 1500лв....Аз съм към армеец СО - 190лв го и 540 каско на 8200 оценена пак ми е 02г.
          ай ся...ангренаж, ролки 2 - Дайко, въздушен и маслен филтър - 180 лв., е верно със сериозна отстъпка + 100 лв. за труд...гуми - взех 4 бр. 15-ки Пирели Соттозеро на 116 лв. с монтаж-демонтаж-баланс в цената...п.п. че стават 1500 отгоре - стават, ама не го плаши човека с тея цифри!
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

а това??? http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act..._Lybraвидя ли го???

Коментар

Гледам, че го няма в скайп, нищо чудно и да се похвали довечера
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

@ nasty
                От 06/02 са 150 коня - така ,че тази си е 140.
                Прав си , аз мислех че 150 коня започва да се слага от средата на 2001 а то било 02.Иначе ми подшушна едно пиленце че отбора на либристите се увеличава
                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Въпроса е коя от всичките, които показа е грабнал
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

pr_00f написа:
                    Иначе ми подшушна едно пиленце че отбора на либристите се увеличава
                    хихихи, като ида другия път при бабата в Русе, ши му звънна да си примерим Либри-те

Коментар

donnna написа:
                      ай ся...ангренаж, ролки 2 - Дайко, въздушен и маслен филтър - 180 лв., е верно със сериозна отстъпка + 100 лв. за труд...гуми - взех 4 бр. 15-ки Пирели Соттозеро на 116 лв. с монтаж-демонтаж-баланс в цената...п.п. че стават 1500 отгоре - стават, ама не го плаши човека с тея цифри!
                      Ми колега разгледай Май без последните ,че пише за капа Има демпферна която ти е колкото комплект-а За нея казвам ,че оскъпява нещата доста.Сега всеки се бори за по-ефтиното и отстъпките ,но дали има и каква ще дадат на колегата си нямам напредстава.Но съединителя като си сменях от евро 07 го даваха на цена 296лв на човека от който ще го купувам на 340 с 20% отстъпка - А ако ги нямам тия 20% В крайна сметка го взех за 320 ,че там дето го намерих за 300 го нямаха вече.

Коментар

Комплект Дайко е 165лв. крайна цена, демпферната шайба не е задължително да е за смяна.Бе много дълъг тоз път София - Русе
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ми човек сам си решава ,но не после да казва ма вие за тая ролка защо не го казахте.И 165 се ядва И да я видя пак либрата обявата я няма :Д

Коментар

Ми то в оригиналния комплект - ремъка е или Дайко или FPT.Едната ролка е SKF, другата е Дайко.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Купих я!!! ЕМООООООООООООО )))Взех тази от 3 600 смъкнах я още надолу. Имаше следните забележки установени при диагностика от БО:Датчик колянов вал, угасна като загря.Задно ляво стъкло не се сваля нито вдига.Всичко друго според БО ,беше ОК.Айр бези неотваряни,турбо,дебитомер ОК.Реалните км са 212 000.Мотора работи като котенце, много добре мърка. Имала е 1 собственик преди мен.Значи след установяване на датчика като проблем от БОМИ АУТО се съгласиха да го сменят за тяхна сметка.Ходих до сервиза и пред мен го смениха. На път за там чух нещо да прихлопва, и се оказаха биалетки и тях смених за 80 лв. с труда на сервиза.След което СПИ ГРАДА И ЦИГАНИТЕ КРАДЯТ!!!КОЛЕГИ ОСТАНАХ ОЧАРОВАН ОТ ПОВЕДЕНИЕТО,ВОЗИЯТА НА КОЛАТА И ОБЕЗШУМЕНОСТТА!!!!Тракшън контрола работи на 100% тествах го няколко пъти! Даде ми 5.0/100 среден разход с включен климатрон!Престраших я да я напъна до 160 спи спи Направо не мога да и се нарадвам.Нищо не хлопа нищо не тропа нямам паразитни шумове.На 160км/ч е с 3 000 об./мин.Единственното лошо е, че го няма ЦД чейнждъра. Но ще го прежаля.Страхотна динамика, леко се кара, направо не съм изморен от пътя.Много БЛАГОДАРЯ НА БО за оказаната помощ при огледа и диагностиката!Малко трудно се оправям с компа ама ще си играя утре Утре съм на мивка, в понеделник я вкарвам за смяна на ремъци и филтри масла, във вторник при XENUM специалистите за салона да видим какво ще направят.СКОРО СНИМКИ!
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

А ми честито колега !
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X