Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква беше първата ви собствена кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пасат

Ето я и моята,още си е при мен карам си я от време на време.Пасат 89г-90коня на газ.СУперрррр е много съм доволен.....[/img]
    Прикачени файлове

Коментар

Фиат Ритмо 1.6 105 кс,карбуратор....всяко нещо с времето си...
      1234567890

Коментар

Първата ми кола беше Нисан Съни 13-ка 1.7 Дизел Возеше много добре и беше доста здрава
        There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Първата ми собствена кола беше ВАЗ 2107, цвят бордо.
          FIAT Marea ex
          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Фиат брава 1,9ТД 100 Това си ми е първата любов Иначе типото е първата мръсница
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Peugeot 405 Mi16 160к.с. няма такава кола просто! Още си я виждам из града.
              Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Брава, и вече 5 години я търкалям, и не мисля да я сменям докато не мина поне 100 000 км с нея, та да си оправдае инвестицията в части, а и да поевтинее новото браво през това време.
                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Моята беше Крайслер ПТ Круизер - 2.2 CRD с 89 kW - зверска кола! Някой ако си я хареса можем да измислим някаква оферта :P :D
                  Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Рено 19
                    Ползвайте мигачи!
                    Sometimes I feel like screaming

Коментар

Поло 1.1 83г. -голямо куче беше и много вървеше,4 год. ми служи вярно! :D
                      Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                      Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Ауди 80 1988г. 1.6 дизел много добра така каза и този от моргата на когото я продадох никога повече немски куфар
                        live is too short to drive VW

Коментар

Моята първа кола е Типо-то...И понеже остана от баща ми ,лека му пръст ,съм си я кръстил "Вечно моя..."...Много съм доволен иначе от колата ,върви си добре и вози добре за класа си...Малко потропва от време на време ,но това е набора... Иначе мечтата ми е Delta Integrale Evo II И един Thesis ,за да пътувам комфортно ,а Delta-та на заплата...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Уно бе,1000 FIRE -ама не помня по колко време карах колите от подписа ми,абе май като ги оправех да ме кефят и хоп продажба :D
                            Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Първа и единствена за сега Стилото от подписа, ама нещо почва много да ме ядосва и май ще я махам.
                              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

първата ми беше фиат регата 70 1984г. още ми липсва
                                ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
                                ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
                                Fiat Croma 1.9 16V 2008г.

Коментар

Working...
                                X