Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква беше първата ви собствена кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оппа, май станаха поне две такива теми. Някой да вземе да ги обедини.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Готово,обединени се темите.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Мойта първа кола е Стилото, а иначе преди това често взимах колата на баща ми -Тойота Корола.Като се замисля доста по-добре е да караш чужда кола,защото само сипваш гориво, а поддръжката оставяш на друг. :D
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
          Мойта първа кола е Стилото, а иначе преди това често взимах колата на баща ми -Тойота Корола.Като се замисля доста по-добре е да караш чужда кола,защото само сипваш гориво, а поддръжката оставяш на друг. :D
          Съгласен съм с колегата относно чуждата кола. Първата която подкарах не стария Фиат 125Р, не се забравя... Миналата седмица му сменяхме с бащата дисковете с накладките 4 броя Първата ми собстевна е Бравото ми имам я почти година и половина и всичко по нея се плаща от мен. Друго бе едно време като карах Аудито А4 на баща ми, само горивото ми се виждаше много с тези 10 градско бензин, а сега карам с 9 градско газ.... Да не говорим за данъци, винетка, гуми гжанти, носачи, амортисьори, и редовните масла и филтри. Връткам си по 12-13 000 км с Бравока и се наслаждавам... Все пак си е моя!
          with SGNote & HTC Wildfire 8G
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

лада 1500 S ЗЕЛЕНАТА БЕГАЧКА,беше много добра :D
            Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)

Коментар

първата собствена: двуврато Punto 1.2 ELX на газ. Много и се радвах :D
              Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Уно 1.3 безнин, 1983, на баща ми. Разход градско - 10+. След учебния Голф единичка 1.5 дизел, който ме травмира за цял живот, Уно-то ми се струваше като самолет :D
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Първата... Опел Вектра 91 година 1.6 бензин Много километри и на въртях.....Още като я видя на паркинга ми претръпва ... Първата по документи ... Фиата браво от гаража.... него го обичам също така много но е различно първата си е първата!
                  Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                  Jim Morrison

Коментар

Пежо 205 1.0 - голяма машина
                    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Москвич 412 които все още се движи из Търново, карах го 6 години.
                      пунто 1,7тд

Коментар

Първата кола беше Жигулата на мама, която след като аз взех книжка стана на практика моя. Карах я 10 години.Първата която съм си купил сам, беше един Москвич 403, направен на пикап. Ето такъв, само че нямам снимка на моя, а това е някакъв макет. Но моят беше правен, а не фабричен пикап:Карах го обаче съвсем малко, преди да го бракувам. Беше по времето на голямата инфлация, и на практика от частите изкарах добри пари.Първата ми семейна кола, която сме си купили с жената, беше един Ситроен ВХ.А тук са трите ми основни коли, без последните:

Коментар

Ето я моята първа количка :D с уточнение, че вече е собственост на друг колега от форума
                          Прикачени файлове
                          now. BMW E39 523i '98 170hp
                          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

това беше първата
                            Прикачени файлове
                            ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

но втората ...... е любовта ми
                              Прикачени файлове
                              ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

По документи първата ми лична е Бравото от подписа, но преди него 2 години карах семейния звяр ВАЗ 21013, който си стана мой, след като баща ми почина.... ех тая кола какво е видяла, през какви кърища е минавала нямаше грешкаhttp://www.album.bg/mr.p/images/23174661/ ей го на звяра... до 160 си стигаше, обаче как си пииваше бензинец
                                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Working...
                                X