Оппа, май станаха поне две такива теми. Някой да вземе да ги обедини.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква беше първата ви собствена кола?
Collapse
X
-
Мойта първа кола е Стилото, а иначе преди това често взимах колата на баща ми -Тойота Корола.Като се замисля доста по-добре е да караш чужда кола,защото само сипваш гориво, а поддръжката оставяш на друг. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Мойта първа кола е Стилото, а иначе преди това често взимах колата на баща ми -Тойота Корола.Като се замисля доста по-добре е да караш чужда кола,защото само сипваш гориво, а поддръжката оставяш на друг. :Dwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Първата... Опел Вектра 91 година 1.6 бензин Много километри и на въртях.....Още като я видя на паркинга ми претръпва ... Първата по документи ... Фиата браво от гаража.... него го обичам също така много но е различно първата си е първата!Ползвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
Първата кола беше Жигулата на мама, която след като аз взех книжка стана на практика моя. Карах я 10 години.Първата която съм си купил сам, беше един Москвич 403, направен на пикап. Ето такъв, само че нямам снимка на моя, а това е някакъв макет. Но моят беше правен, а не фабричен пикап:Карах го обаче съвсем малко, преди да го бракувам. Беше по времето на голямата инфлация, и на практика от частите изкарах добри пари.Първата ми семейна кола, която сме си купили с жената, беше един Ситроен ВХ.А тук са трите ми основни коли, без последните:
Коментар
-
По документи първата ми лична е Бравото от подписа, но преди него 2 години карах семейния звяр ВАЗ 21013, който си стана мой, след като баща ми почина.... ех тая кола какво е видяла, през какви кърища е минавала нямаше грешкаhttp://www.album.bg/mr.p/images/23174661/ ей го на звяра... до 160 си стигаше, обаче как си пииваше бензинецFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар