Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно facebook групи и страници

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно facebook групи и страници

Колеги, има ли някой от вас който да администрира група или по-точно страница в facebook към профима му. Интересува ме как да изпратя съобщение за събитие до всички членове в групата. Събитието го създавам и излиза на потребителите там горе в дясно където обикновенно се получават събитията, но искам да го пратя като лично съобщение до всички. Търсих какви ли не опции, но смотаните менюта и интерфейс ме побъркват. Единственото което ми идва на ум е да пиша съобщение от моя профил и един по един да информирам членовете, но през седмица да пиша по 50 съобщения ми се вижда абсурдно, трябва да има и по-лесен начин, освен това членовете прииждат всеки ден.

Като отвориш страницата на събитието, горе в дясно има "Известете феновете на". От там можеш да го изпратиш като лично съобщение до всички.
    Прикачени файлове
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Благодаря за отговора колега, пробвах го това, но нещо не ми се получава, мисля че има някакъв бъг точно в моята страница

Коментар

този бутон го изпраща на всеки потребител в групата като известие - известията са от страни, там където получаваш и покани за игри и тн....ако искаш обаче на лични да пращаш - според мен ще трябва по отделно да ги пускаш!
        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Участник съм в още 10 страници и от тях получавам известия на лично съобщения за събития, обаче тези страници са създадени преди година, а от няколко месеца фейса направи промени по страниците и групите и зацапаха нещата с някакво тъпо оправдание. При старите групи явно има опция за масов спам, а при новите не. Отделно имам група и страница с 1 и също име и когато се опитам да информирам масово хората от страницата ми прихваща само хората който са членове и на страницата и на групата. Другите не получават никакво съобщение.Групите могат да се изтрият, само ако всички членове напуснат групата, или ако от фейса не решат да я изтрият. Администраторите на фейса не отговарят на мейлите ми. Почти като българска работа.

Коментар

Working...
          X