Колеги, има ли някой от вас който да администрира група или по-точно страница в facebook към профима му. Интересува ме как да изпратя съобщение за събитие до всички членове в групата. Събитието го създавам и излиза на потребителите там горе в дясно където обикновенно се получават събитията, но искам да го пратя като лично съобщение до всички. Търсих какви ли не опции, но смотаните менюта и интерфейс ме побъркват. Единственото което ми идва на ум е да пиша съобщение от моя профил и един по един да информирам членовете, но през седмица да пиша по 50 съобщения ми се вижда абсурдно, трябва да има и по-лесен начин, освен това членовете прииждат всеки ден.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно facebook групи и страници
Collapse
X
-
Етикети: –
-
mnpenchev
Благодаря за отговора колега, пробвах го това, но нещо не ми се получава, мисля че има някакъв бъг точно в моята страница
Коментар
-
mnpenchev
Участник съм в още 10 страници и от тях получавам известия на лично съобщения за събития, обаче тези страници са създадени преди година, а от няколко месеца фейса направи промени по страниците и групите и зацапаха нещата с някакво тъпо оправдание. При старите групи явно има опция за масов спам, а при новите не. Отделно имам група и страница с 1 и също име и когато се опитам да информирам масово хората от страницата ми прихваща само хората който са членове и на страницата и на групата. Другите не получават никакво съобщение.Групите могат да се изтрият, само ако всички членове напуснат групата, или ако от фейса не решат да я изтрият. Администраторите на фейса не отговарят на мейлите ми. Почти като българска работа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар