Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS от Dealextreme митница.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

idm написа:
    Нещо останах неразбран май ( не че е задължително )( наясно съм със всички условия по внос и ДДС )Случката е реална която описвам не е измислица.Идеята беше описанието на Маин кънтри АБСУРДИСТАН.Другият път няма да си напиша 35$ на фактурата, а 3,50$.
    За 3,50 навигация малко трудно нали?Служитела днес ей така неволно ме попита навигация нали?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      За 3,50 навигация малко трудно нали?Служитела днес ей така неволно ме попита навигация нали?
      Ае и при мене оная не и се вярваше кат и връчих инвоиса за нов телефон за 35$ ма

Коментар

idm написа:
        Tornado написа:
        Ае и при мене оная не и се вярваше кат и връчих инвоиса за нов телефон за 35$ ма
        35$ са повече от 30 лв. така ,че пак подлежиш на ДДС.

Коментар

@Tornado - GPS приемникът вграден ли е?

Коментар

idm, възхищавам ти се! Ти си невероятен интелектуалец. Как само си ги завъртял тези помияри от митницата.Дано следващия път пак така се получи.Даже за $0.32 им занеси invoice, няма какво да им се церемониш.Ама ми се обади предварително да дойда в РПС да ти се възхищавам лично.
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Airfan написа:
              Да вътре си е.

Коментар

Tornado написа:
                Airfan написа:
                Да вътре си е.
                А доволен ли си? Отключен ли е наистина? Можеш ли да инсталираш iGo8, например?

Коментар

Инсталирани са в момента Гармин,Сиджик и ИГО8 предстои и Ози експлорър.

Коментар

Tornado написа:
                    Изтества ли как се държи GPS приемника? Държи ли добре сигнала?

Коментар

Airfan написа:
                      Tornado написа:
                      Изтества ли как се държи GPS приемника? Държи ли добре сигнала?
                      Нямам забележки по отношение на сигнала.

Коментар

Tornado написа:
                        Пак пиша ,че за 130 лв. получавате PNA с отключен Вин 6.0 се на който без проблеми вече тръгнаха Сиджик,ИГО 8,Гармин.Плеъра работи перфектно не съм пробвал трансмитера още.
                        Торнадо, за съжаление определено НЕ си прав относно ’изгодността’ на покупката си.Виж какво може да си купиш в БГ, с гаранция , която се уважава - заменял съм такъв за мой клиент, нямаше ’ама това онова"1. има по-добри характеристики от твоя / 4 ГБ спрямо 2 ГБ/2. има реална гаранция в БГ3. може да го видиш и пипнеш , а не само да гледаш снимка в сайтако беше пуснал тема ’ Препоръчайте изгоден, качествен ГПС?’ щеше да го вземеш веднага, без да чакаш доставката от дийл-а, нито да се разправаш с митници и подобни ’губивреме’.

Коментар

u_bo написа:
                          Tornado написа:
                          Пак пиша ,че за 130 лв. получавате PNA с отключен Вин 6.0 се на който без проблеми вече тръгнаха Сиджик,ИГО 8,Гармин.Плеъра работи перфектно не съм пробвал трансмитера още.
                          Торнадо, за съжаление определено НЕ си прав относно ’изгодността’ на покупката си.Виж какво може да си купиш в БГ, с гаранция , която се уважава - заменял съм такъв за мой клиент, нямаше ’ама това онова"1. има по-добри характеристики от твоя / 4 ГБ спрямо 2 ГБ/2. има реална гаранция в БГ3. може да го видиш и пипнеш , а не само да гледаш снимка в сайтако беше пуснал тема ’ Препоръчайте изгоден, качествен ГПС?’ щеше да го вземеш веднага, без да чакаш доставката от дийл-а, нито да се разправаш с митници и подобни ’губивреме’.
                          Защо го пускаш тогава като някаква си снимка дай линк да си купят всички които имат желание?http://pcbuildbg.com/product.php?id_product=115

Коментар

Аз съм поръчвал на два пъти от диил-а. Първият път в началото на миналата година - стойност около 45-50 лева и вторият път в края на годината за около 10 лева. За моя изненада пристигнаха и двата пъти, като се наложи да се ходи до пощенския клон по местоживеене. Първият път не бях давал опция подарък и нямаше описание за съдържание и цена. Вторият път сложих опция подарък и за мое учудване на опаковката имаше стикер на който беше изписано съдържанието на пакета със съответните им цени. А колкото до навигацията от България на Privileg - колега дай един линк да видим какви щуротии предлагат. Нали знаеш, че българите си падаме по евтините и хубави неща...
                            Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                            Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                            -------------------------------------------------------------

Коментар

Tornado написа:
                              ......Защо го пускаш тогава като някаква си снимка дай линк да си купят всички които имат желание?http://pcbuildbg.com/product.php?id_product=115
                              ами защото ти си модератор / от качествените / и няма да ти драскат по поста но има такива модератори, които ’спазват буквата, а не духа на закона’ и за подобни линкове са ми драскали с червено по постовете. Та реших да не им правя това удоволствие. --> В кавичките закон=правила на форума. МОДЕРИРАНО - Няма връзка с темата.а твоя линк е от онлайн магазин, пак не е като да идеш на място и да го пробваш.ето магазина в Пд, където ги има:http://erabg.com/products/details/pa...Privileg-45FM/1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. 4.2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод модераторска намеса и/или предупреждение е недопустимо. При следващ такъв коментар ще получиш официално предупреждение.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Malone написа:
                                idm, възхищавам ти се! Ти си невероятен интелектуалец. Как само си ги завъртял тези помияри от митницата.Дано следващия път пак така се получи.Даже за $0.32 им занеси invoice, няма какво да им се церемониш.Ама ми се обади предварително да дойда в РПС да ти се възхищавам лично.
                                Нещо не ти схващам хумора?Или и ти също?

Коментар

Working...
                                X