idm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS от Dealextreme митница.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
idm написа:Tornado написа:За 3,50 навигация малко трудно нали?Служитела днес ей така неволно ме попита навигация нали?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
idm, възхищавам ти се! Ти си невероятен интелектуалец. Как само си ги завъртял тези помияри от митницата.Дано следващия път пак така се получи.Даже за $0.32 им занеси invoice, няма какво да им се церемониш.Ама ми се обади предварително да дойда в РПС да ти се възхищавам лично..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Airfan написа:Tornado написа:Инсталирани са в момента Гармин,Сиджик и ИГО8 предстои и Ози експлорър.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Пак пиша ,че за 130 лв. получавате PNA с отключен Вин 6.0 се на който без проблеми вече тръгнаха Сиджик,ИГО 8,Гармин.Плеъра работи перфектно не съм пробвал трансмитера още.
Коментар
-
u_bo написа:Tornado написа:Пак пиша ,че за 130 лв. получавате PNA с отключен Вин 6.0 се на който без проблеми вече тръгнаха Сиджик,ИГО 8,Гармин.Плеъра работи перфектно не съм пробвал трансмитера още.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Аз съм поръчвал на два пъти от диил-а. Първият път в началото на миналата година - стойност около 45-50 лева и вторият път в края на годината за около 10 лева. За моя изненада пристигнаха и двата пъти, като се наложи да се ходи до пощенския клон по местоживеене. Първият път не бях давал опция подарък и нямаше описание за съдържание и цена. Вторият път сложих опция подарък и за мое учудване на опаковката имаше стикер на който беше изписано съдържанието на пакета със съответните им цени.А колкото до навигацията от България на Privileg - колега дай един линк да видим какви щуротии предлагат. Нали знаеш, че българите си падаме по евтините и хубави неща...
Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:......Защо го пускаш тогава като някаква си снимка дай линк да си купят всички които имат желание?http://pcbuildbg.com/product.php?id_product=115/ и няма да ти драскат по поста но има такива модератори, които ’спазват буквата, а не духа на закона’ и за подобни линкове са ми драскали с червено по постовете. Та реших да не им правя това удоволствие. --> В кавичките закон=правила на форума. МОДЕРИРАНО - Няма връзка с темата.а твоя линк е от онлайн магазин, пак не е като да идеш на място и да го пробваш.ето магазина в Пд, където ги има:http://erabg.com/products/details/pa...Privileg-45FM/1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. 4.2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод модераторска намеса и/или предупреждение е недопустимо. При следващ такъв коментар ще получиш официално предупреждение.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Malone написа:idm, възхищавам ти се! Ти си невероятен интелектуалец. Как само си ги завъртял тези помияри от митницата.Дано следващия път пак така се получи.Даже за $0.32 им занеси invoice, няма какво да им се церемониш.Ама ми се обади предварително да дойда в РПС да ти се възхищавам лично.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар