Здравейте, колеги!Имам едно трансмитерче на Neo(незнам точния модел), взех си го преди няколко месеца от Техномаркет за 19лв някъде Въпроса ми е, че не предава БАС каналите, така и до ден днешен не го ползвам. Има си и дистанционо, има и запаметени някакви еквилайзери, пробвах всичките, но уви...няма ги, съвсем леко се чуват! Дали е от трансмитерчето(специално мойто - да съм попаднал на такова?), защото на едно приятелче със същото си ги има! Или от касетофончето да ми е? Но от радиото си ги има, иначе!Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FM трансмитер - Баси!
Collapse
X
-
Re: FM трансмитер - Баси!
dimaldim написа:Здравейте, колеги!Имам едно трансмитерче на Neo(незнам точния модел), взех си го преди няколко месеца от Техномаркет за 19лв някъде Въпроса ми е, че не предава БАС каналите, така и до ден днешен не го ползвам. Има си и дистанционо, има и запаметени някакви еквилайзери, пробвах всичките, но уви...няма ги, съвсем леко се чуват! Дали е от трансмитерчето(специално мойто - да съм попаднал на такова?), защото на едно приятелче със същото си ги има! Или от касетофончето да ми е? Но от радиото си ги има, иначе!Благодаря
Коментар
-
fuoco написа:Не са дърво, а доста изгоден начин да вкараш някаква музика в колата, без да даваш много пари. Моето работи вече над две години, а басовете настройвам от радиото. Зависи от предавателя, но при мен има басове, а е обикновенна машинка от 30 лева от метро.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Като изключим непрекъснатия, супер дразнещ шум който постоянно се чува. Имах такъв трансмитер и веднага щом си купих cd- то и го изхвърлих( разбира се си запазих флашката де ) А иначе ми се струва доста смешно да говорим за бас когато си с трансмитер.
Коментар
-
fuoco написа:Не са дърво, а доста изгоден начин да вкараш някаква музика в колата, без да даваш много пари. Моето работи вече над две години, а басовете настройвам от радиото. Зависи от предавателя, но при мен има басове, а е обикновенна машинка от 30 лева от метро.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
krasio_79bs написа:dani389 написа:А някой знае ли как се прави трансмистера да помни до коя песен е стигнал и като му спре захранването да почне от същата ,некакъв фаил мисля че му се вкарваше ако не се бъркам.
Коментар
-
Като екстра го има но 2 години както и да съм пробвал не помни сигурно е дефекно,но на най първите трансмисери които от форума ги купувахме дирекно от китай им се слагаше някъв фаил за да помнят и заради това питам.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Immortal написа:fiatmaniak написа:Като изключим непрекъснатия, супер дразнещ шум който постоянно се чува. Имах такъв трансмитер и веднага щом си купих cd- то и го изхвърлих( разбира се си запазих флашката де ) А иначе ми се струва доста смешно да говорим за бас когато си с трансмитер.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар