Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FM трансмитер - Баси!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FM трансмитер - Баси!

Здравейте, колеги!Имам едно трансмитерче на Neo(незнам точния модел), взех си го преди няколко месеца от Техномаркет за 19лв някъде Въпроса ми е, че не предава БАС каналите, така и до ден днешен не го ползвам. Има си и дистанционо, има и запаметени някакви еквилайзери, пробвах всичките, но уви...няма ги, съвсем леко се чуват! Дали е от трансмитерчето(специално мойто - да съм попаднал на такова?), защото на едно приятелче със същото си ги има! Или от касетофончето да ми е? Но от радиото си ги има, иначе!Благодаря
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

И аз имах таковУ Моето предаде богу дух на 3-тата седница.Дърво от всякъде.
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Не са дърво, а доста изгоден начин да вкараш някаква музика в колата, без да даваш много пари. Моето работи вече над две години, а басовете настройвам от радиото. Зависи от предавателя, но при мен има басове, а е обикновенна машинка от 30 лева от метро.

Коментар

Re: FM трансмитер - Баси!

dimaldim написа:
        Здравейте, колеги!Имам едно трансмитерче на Neo(незнам точния модел), взех си го преди няколко месеца от Техномаркет за 19лв някъде Въпроса ми е, че не предава БАС каналите, така и до ден днешен не го ползвам. Има си и дистанционо, има и запаметени някакви еквилайзери, пробвах всичките, но уви...няма ги, съвсем леко се чуват! Дали е от трансмитерчето(специално мойто - да съм попаднал на такова?), защото на едно приятелче със същото си ги има! Или от касетофончето да ми е? Но от радиото си ги има, иначе!Благодаря
        Колега - най-лесното решение е да тестваш трансмитера на твоя приятел в твойта кола.Така ще разбереш дали в трансмитера или в радиото ти е проблема.Иначе и аз съм с такъв трансмитер в Бравото, само че моя е от 30 лв - с RDS. Чува се страхотно като за трансмитер, не по-зле от радио-станциите поне и в пъти по-добре от касета.

Коментар

fuoco написа:
          Не са дърво, а доста изгоден начин да вкараш някаква музика в колата, без да даваш много пари. Моето работи вече над две години, а басовете настройвам от радиото. Зависи от предавателя, но при мен има басове, а е обикновенна машинка от 30 лева от метро.
          Като изключим непрекъснатия, супер дразнещ шум който постоянно се чува. Имах такъв трансмитер и веднага щом си купих cd- то и го изхвърлих( разбира се си запазих флашката де ) А иначе ми се струва доста смешно да говорим за бас когато си с трансмитер.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Колеги, нямам предвид някакъв супер бас То го няма никакъв, както съм написал! Иначе и аз от радиото настройвам басите на +6(макс) и все тая...
            Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

fiatmaniak написа:
              Като изключим непрекъснатия, супер дразнещ шум който постоянно се чува. Имах такъв трансмитер и веднага щом си купих cd- то и го изхвърлих( разбира се си запазих флашката де ) А иначе ми се струва доста смешно да говорим за бас когато си с трансмитер.
              Айде не обобщавай на база опит с един трансмитер. Твоят може да е бил дефектен, или от калпава марка?Моят пък няма никакъв шум и има страхотни баси.Естествено, че е по-зле от ЦД, но пък аз искам да си ползвам оригиналното радио. В тази връзка - купувам работещ оригинален ЦД-чейнджър на разумна цена. Grundig.

Коментар

fuoco написа:
                Подкрепям. Моят вади звук с прилично качество. Удобен ми е. На дълъг път се чувствам "самотен" без него. Дори си закрепих дистанционното на волана и си управлявах трансмитера, като бял човек :D ...А иначе, странични шумове ? Сега чувам за подобни неща. Вади си звук, като вода от бистро кладенче :D Преди близо три години си го купих от Метро за около 36 лева - с дисплейче и дистанционно ( тогава беше екстра ) :D
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

А някой знае ли как се прави трансмистера да помни до коя песен е стигнал и като му спре захранването да почне от същата ,некакъв фаил мисля че му се вкарваше ако не се бъркам.
                  FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
                    А някой знае ли как се прави трансмистера да помни до коя песен е стигнал и като му спре захранването да почне от същата ,некакъв фаил мисля че му се вкарваше ако не се бъркам.
                    За пръв път чувам да му се слага файл.Опция си е на самия трансмитер.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колега ntodorov, как успя да го закрепиш на волана дистанционното?На мен няма да ми дойде зле, ако успея и аз да го измисля.Иначе си имам удължител, който стои на съседната седалка, и се пресягам до устройството и така сменям.

Коментар

krasio_79bs написа:
                        dani389 написа:
                        За пръв път чувам да му се слага файл.Опция си е на самия трансмитер.
                        Подкрепям. Моят си е така. Помни си докъде е стигнал

Коментар

Едно време и аз имах трансмитер и мога да споделя, че басът му бе приличен, но пък имаше загуба във високите! По мое лично мнение трябва да имаш приличен плеър и колони за да усетиш, че тези машинки предават със загуби.
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Като екстра го има но 2 години както и да съм пробвал не помни сигурно е дефекно,но на най първите трансмисери които от форума ги купувахме дирекно от китай им се слагаше някъв фаил за да помнят и заради това питам.
                            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Immortal написа:
                              fiatmaniak написа:
                              Айде не обобщавай на база опит с един трансмитер. Твоят може да е бил дефектен, или от калпава марка?Моят пък няма никакъв шум и има страхотни баси.Естествено, че е по-зле от ЦД, но пък аз искам да си ползвам оригиналното радио. В тази връзка - купувам работещ оригинален ЦД-чейнджър на разумна цена. Grundig.
                              Не става въпрос само за моя, имам наблюдения и над трансмитери на мои приятели и си има някакъв много гаден шум.Не знам на какво се дължи.
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                              X