за шума - пробвай на различни станции! Трябва да намериш някоя "празна" аз моя май на 35.7 го държах! ама да ти кажа по-добре си вземи един евтин касетофон с флашка - по добра работа ще ти свърши!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FM трансмитер - Баси!
Collapse
X
-
fuoco написа:Колега ntodorov, как успя да го закрепиш на волана дистанционното?На мен няма да ми дойде зле, ако успея и аз да го измисля.Иначе си имам удължител, който стои на съседната седалка, и се пресягам до устройството и така сменям.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:fuoco написа:Не са дърво, а доста изгоден начин да вкараш някаква музика в колата, без да даваш много пари. Моето работи вече над две години, а басовете настройвам от радиото. Зависи от предавателя, но при мен има басове, а е обикновенна машинка от 30 лева от метро.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
fiatmaniak написа:Не става въпрос само за моя, имам наблюдения и над трансмитери на мои приятели и си има някакъв много гаден шум.Не знам на какво се дължи..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
От трансмитерите по-голяма глупост няма, поне от тези до 50лв бройката...Най добре си е хубаво стерео, с хубави колони и усилвател, всичко останало е компромис или мазолести уши...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
iuly_vn написа:Я кажете моля ви, кой каква марка има и с какви функции. Както и откъде го е купил. Че търся най доброто на пазара, на прилична цена, за да го вграждам в радиото.
Коментар
-
Yavor написа:От трансмитерите по-голяма глупост няма, поне от тези до 50лв бройката...Най добре си е хубаво стерео, с хубави колони и усилвател, всичко останало е компромис или мазолести уши...Fiat Marea TD100
Коментар
-
Orcinus
Използването на ФМ- трансмитер е най-близко възможният вариант до това да определя човек, че е Плюшкин (нарицателно за крайно, патологично скъперничество и увлечение по събиране на безполезни вещи и даже просто захвърлени боклуци).АЗ не съм капацитет, изказвам мнение.
Коментар
-
Orcinus написа:Използването на ФМ- трансмитер е най-близко възможният вариант до това да определя човек, че е Плюшкин (нарицателно за крайно, патологично скъперничество и увлечение по събиране на безполезни вещи и даже просто захвърлени боклуци).АЗ не съм капацитет, изказвам мнение.Fiat Marea TD100
Коментар
-
iuly_vn написа:Orcinus написа:Използването на ФМ- трансмитер е най-близко възможният вариант до това да определя човек, че е Плюшкин (нарицателно за крайно, патологично скъперничество и увлечение по събиране на безполезни вещи и даже просто захвърлени боклуци).АЗ не съм капацитет, изказвам мнение.A17DTС/S
Коментар
-
Orcinus написа:Използването на ФМ- трансмитер е най-близко възможният вариант до това да определя човек, че е Плюшкин (нарицателно за крайно, патологично скъперничество и увлечение по събиране на безполезни вещи и даже просто захвърлени боклуци).АЗ не съм капацитет, изказвам мнение.A17DTС/S
Коментар
-
fiatmaniak написа:Не става въпрос само за моя, имам наблюдения и над трансмитери на мои приятели и си има някакъв много гаден шум.Не знам на какво се дължи.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
FM трансмитери под 80 лв. без да шуми между песните няма. Последният качествен трансмитер, на който съм попадал бе 96 лв. и свиреше доста прилично. Като си представи човек, че за 120-140 лв. може да се купи ІІ-ра употреба радио-CD на Кенууд не ми си вижда добра идея да се монтира FM-трансмитер за толкова пари. Освен това, ако човек има къде да държи колата си (има гараж) може да си намери подходящ двоен дин и да го монтира на мястото на оригиналния касетофон. Така се сдобива с доста повече екстри като навигация, влуту, музикален център и много други. Но в крайна сметка трансмитера е единствената алтернатива на касетофона на добра цена от порядъка 30-40 лв. Е прави се малко компромис с качеството, но все пак безплатен обяд нама! По отношение на липсата на ниски честоти е много вероятно да е сгрешена стойността на кондензатора, прехърлящ сигнала от плеяра към предавателчето.Шума, който се получава идва от ниското ниво на сигнала, все пак радиосигнала, който излъчва трансмитера се разпространява на 10-20 метра. Решение на проблема може да бъде жичка около 50-60 см, запоена на изхода на предавателя и оставена свободно някъде, но идеята не е издържана естетически.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
iuly_vn написа:Yavor написа:От трансмитерите по-голяма глупост няма, поне от тези до 50лв бройката...Най добре си е хубаво стерео, с хубави колони и усилвател, всичко останало е компромис или мазолести уши...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар