snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква е разликата при каране с и без вътрешна гума?
Collapse
X
-
Не знам колко помпи на колко бара се равняват ма аз като помпих на ремаркето гумите и ме боля кръста. Пък да не говорим за на москвича (москвича ми се явява учебна) с руската помпа какво става. А за мотора си имам една малка за 3лв и нещо от магазин "Пени", е тогава имам мускулна треска в краката докато достигна 2,2 бара, а и манометъра и лъже Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
На една хубава помпа 10 напомпвания се равняват на около една десета бара. Ако от 0 трябва да напомпиш гумата до 2.2 , това са 220 помпи. Какъв е проблема? Просто лека тонизираща тренировка, даже няма да се задъхам. А евтини помпи-ментета по-добре не си купувайте. Преди седмица купих на тъста от Кауфланд една двукамерна помпа с манометър за 8 лв. При първото помпене се изкриви, а манометъра всеки път показваше различно. Директно им я върнах. Получи се неочаквано културно, без инциденти. Явно знаят какви боклуци продават.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Недостатакът им е че като се убоде с видия или пирон веднага спада а при безкамерната не винаги спада и както както казват колегите от парвите страници може да са причина за птп което може и да вземе жертви недаи боже аз сам против слагането на вътрешна гума на автомобил които се двийи по ажто магистрала ежедневно иначе ако е на село става там не развиваме повече от 40 50 км и ако е спукана ще се усети веднага .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар