Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква е разликата при каране с и без вътрешна гума?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    Orcinus написа:
    ... при 180 км/ч не искаш да караш с външна с вътрешна и последната да се спраска, нали>?
    Да се кара със 180 км./ч по пътищата на България е хем незаконно, хем самоубийствено, независимо с какви гуми си. Някой в темата беше споменал за ретро-навиците да се носи помпа и манометър в багажника. Аз още си нося, дори си купих професионален манометър. Хората започнаха да се учат нищо да не правят сами. Предоплагам, че голяма част от водачите на пътя вече не носят и резервна гума (особено тези с кръглите газови бутилки) или поне не знаят как да я поставят, ако се наложи.
    Аз помпа си нося от момента, в който нагли бакшиши (Калине, извинявай брат) ми изпуснаха и 4-те гуми.

Коментар

То хубаво си носиш помпа ама сигурно знаеш че 2 бара стават след като нагякаш 200 помпи.
      LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
      ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Не знам колко помпи на колко бара се равняват ма аз като помпих на ремаркето гумите и ме боля кръста. Пък да не говорим за на москвича (москвича ми се явява учебна) с руската помпа какво става . А за мотора си имам една малка за 3лв и нещо от магазин "Пени", е тогава имам мускулна треска в краката докато достигна 2,2 бара, а и манометъра и лъже Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

На една хубава помпа 10 напомпвания се равняват на около една десета бара. Ако от 0 трябва да напомпиш гумата до 2.2 , това са 220 помпи. Какъв е проблема? Просто лека тонизираща тренировка, даже няма да се задъхам. А евтини помпи-ментета по-добре не си купувайте. Преди седмица купих на тъста от Кауфланд една двукамерна помпа с манометър за 8 лв. При първото помпене се изкриви, а манометъра всеки път показваше различно. Директно им я върнах. Получи се неочаквано културно, без инциденти . Явно знаят какви боклуци продават.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Недостатакът им е че като се убоде с видия или пирон веднага спада а при безкамерната не винаги спада и както както казват колегите от парвите страници може да са причина за птп което може и да вземе жертви недаи боже аз сам против слагането на вътрешна гума на автомобил които се двийи по ажто магистрала ежедневно иначе ако е на село става там не развиваме повече от 40 50 км и ако е спукана ще се усети веднага .

Коментар

Working...
            X