Редовно си ходя на фитнес .. срядата правих гръб прибрах се и след това ме хванаха някаква болка тук .. немога да се изправям нито да сядам нормално и като дишам по дълбока пак се осеща , приятел ми каза че сигурно сам прищипакл някой нерв .. вие какво мислите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
болки в гърба
Collapse
X
-
Мен там ме боли от тяга, за това и не правя такова упражнение Щом ходиш редовно, би трябвало да изпълняваш упражненията правилно, но не е лошо да внимаваш все пак Иначе, да - ходи на лекар, иначе рискуваш да стане по-лошо.Освен това е хубаво да знаеш, че ако продължаваш да го натоварваш няма да мине - трябва му почивка!
Коментар
-
При контузии от фитнес(, освен ако не си скъсал или счупил нещо, или извадил рамо) - само почивка му е майката. Мисля, че човек и сам може да прецени кога една контузия е лека. И да ти даде доктора някакви лекарства или мазила, всичко е ала-бала, само ще си похарчиш парите. А пък при прищипан нерв това се отнася с още по-голяма сила - ПОЧИВКА. Зависи и на колко години си. До 35 г.+-5 г. контузиите минават напълно. След това обаче само затихват и практически ги влачиш завинаги. Свикваш да тренираш така, че да не ти пречат. Знам за какво говоря, защото съм от горе до долу с контузии: чупени пръсти, вадено рамо, скъсано и оперирано сухожилие в областта на китката, както и "тенис лакът"-страничен епикондилитис и на двете ръце. Опс, забравих възпалено ахилесово сухожилие на десния крак и скъсани връзки в областта на прасеца . И продължавам да тренирам 3-5 пъти в седмицата.Ако обаче оплакванията не затихват чувствително с всеки изминал ден, през който почиваш, наистина трябва да посетиш лекар. Междувременно можеш да мажеш мястото с Neox: http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=185323 Мирише малко силно, но аз съм много доволен от него. Това е натурален продукт и ако не ти помогне, със сигурност няма да ти навреди.И имай предвид, че колкото и малко вероятно да е, болката може да няма нищо общо с фитнеса.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
аз мисля че тренировката ти за гръб не е причината за болката.в фирмата където работя единия ми шеф и един колега от ей така нещо им се схванаха ръцете... на шефа горе доло в тая област където и ти , а колегата ми в рамото.баща ми пък малко преди тях взе да се оплаква от болки почти където и ти(после започна и да му изтръпва цялата ръка и яко болки) ... та ходи той на някви процедури с лазер уж малко го оправиха.смятай забрави да тренираш докато не се чустваш добре.за мен - иди на лекар да види за какво иде реч(защото пък при мен , незнайно как съм получил херния.та добре че отидох на хирург.вече 4 месеца минаха де , ама това е друга тема)... нещо масажчета с някви мазила също... успехCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
freeedom написа:не нищо не изщтрака заболя ме след тренировката ако немине до понеделника ще се ходи на доктор ..donnna написа:що разходвате бадева енергия...имам едни тухли четворки за местене, едни торби с цимент за носене - безплатен фитнес - заповядайте!!!F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
SilenceR написа:аз мисля че тренировката ти за гръб не е причината за болката.в фирмата където работя единия ми шеф и един колега от ей така нещо им се схванаха ръцете... на шефа горе доло в тая област където и ти , а колегата ми в рамото.баща ми пък малко преди тях взе да се оплаква от болки почти където и ти(после започна и да му изтръпва цялата ръка и яко болки) ... та ходи той на някви процедури с лазер уж малко го оправиха.смятай забрави да тренираш докато не се чустваш добре.за мен - иди на лекар да види за какво иде реч(защото пък при мен , незнайно как съм получил херния.та добре че отидох на хирург.вече 4 месеца минаха де , ама това е друга тема)... нещо масажчета с някви мазила също... успехВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Загрявкаааааа, загрявкаааааа!Гърба най -трудно се загрява и е най-предразположен към контузии. Наред с кръста.Или си прищипал нерв или си получил някое леко разтежение. Ако до ден-два не започне да отшумява - лекар.Медикаменти- Фелоран, Диклак - противъзпалителни - по 1бр сутрин и вечер - дразнят стомаха.За мазане - каквотои ти дойде на ум - Волтарен, Фастум, Диклак, Фелоран и много други. Ако не си сигурен какво правиш- иди на диагностика...оп... лекарAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар