За цени на коли, в автокъщата май има по голям шанс да ти смъкнат от цената. Или пък при някой човек който е закъсал с парите и гледа да се отърве от колата. Ама държи ли си на цената, може и да не правим сделка с него :D .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термина "КОМЕНТАР по цената"
Collapse
X
-
nelegalniq написа:Ама държи ли си на цената, може и да не правим сделка с него :D .Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Нищо му няма на термина "коментар". Тъпо е, можеш да кажеш например, че цената подлежи на договаряне, но вече свикнахме с авто-джамбазката терминология и поне мен тя само ме развеселява. Абе тръпка е да купуваш или продаваш кола, изкуство - бих казАл.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
аз като купувам нещо не се пазаря освен ако не открия нещо което не е споменато в обявата,хареса ли ми екземпляра колкото е обявен плащам и си заминавам,просто човека който е пуснал обявата е преценил че цената е такава и това е,може и да съм балък ама не обичам да се пазаря.и аз като продавам нещо пускам с цена каквато съм преценил,като си продавах старата кола няколко човека се обадиха и всички ме питаха ще смъкна ли някой лев(а аз я бях пуснал на достатъчно ниска цена)и отказвах на всички и накрая се обади човек на който първите думи по телефона бяха няма да се циганя за пари колкото си обявил толкова и човека дойде и я повлече.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар