Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Термина "КОМЕНТАР по цената"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За цени на коли, в автокъщата май има по голям шанс да ти смъкнат от цената. Или пък при някой човек който е закъсал с парите и гледа да се отърве от колата. Ама държи ли си на цената, може и да не правим сделка с него :D .

Коментар

nelegalniq написа:
      Ама държи ли си на цената, може и да не правим сделка с него :D .
      Тук тънкият момент -- ако много сваля от цената, дали не иска да се отърве от кошницата на всяка цена? Аз например като си продавах първата кола (един опел кадет), целта беше да я разкарам, че хем стара хем калпава. Обявена за 1300, дойде 1 и вика 1000 - дадох му я и чао. Като продавах втората обаче си знаех стоката и не поддавах на пазарлъци, хем цената не беше много ниска. Но знаех, че колата е читава и че рано или късно ще си намери купувач. И така стана - от 3100 обявена я продадох за 3000 и това 2 месеца преди да падне ДДС-то, когато никой не купуваше, щото народа чакаше да паднат цените.
      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Нищо му няма на термина "коментар". Тъпо е, можеш да кажеш например, че цената подлежи на договаряне, но вече свикнахме с авто-джамбазката терминология и поне мен тя само ме развеселява. Абе тръпка е да купуваш или продаваш кола, изкуство - бих казАл.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз моята брава като я купувах от автокъща в сливен ми смъкнаха близо 400 лв ... работата е да се пазариш добре

Коментар

аз като купувам нещо не се пазаря освен ако не открия нещо което не е споменато в обявата,хареса ли ми екземпляра колкото е обявен плащам и си заминавам,просто човека който е пуснал обявата е преценил че цената е такава и това е,може и да съм балък ама не обичам да се пазаря.и аз като продавам нещо пускам с цена каквато съм преценил,като си продавах старата кола няколко човека се обадиха и всички ме питаха ще смъкна ли някой лев(а аз я бях пуснал на достатъчно ниска цена)и отказвах на всички и накрая се обади човек на който първите думи по телефона бяха няма да се циганя за пари колкото си обявил толкова и човека дойде и я повлече.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
            X