Като цяло съм безработен, 1 лятото бях сезонен на летището, там найстина ми хареса и ако мога и имам нужните връзки бих останал за постоянно2 да ходи ми се там на работа3 ходих на работа за да си купя автомобил и да подпомогна семейството ми, което ме издържа4 бих желал да работя на по голяма длъжност на летището-съответно уча висше сп. Физика и ако имам вуйчо владика бих желал да работя в РВД(това са само детски мечти в днешно време няма как да стане)При мен как е? При мен в момента образованието е на първо място,след това е работата имам и странично семейно хоби гледаме около 50-60 кошера но това къща не храни.. Надявам се нещата да се променят в нашата страна, в противен случай мисля аз да се променя и да изчезвам от тук!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесвате ли работата си ?
Collapse
X
-
Харесвам работата си и я работя с желание вече 14 години,но когато човек работи за себе си е много по-трудно да си даде отпуск, от колкото , ако работи на заплата от 8 до 17ч. Ненормирано работно време, клиентите те търсят и в събота , и в неделя.Има дни,когато не мога да си видя детето и това е може би единственото , което не ми харесва.Е, има и такива дни когато няма работа и ги прекарваме в разходки по Аязмото, по принцип нищо не мога да планирам предварително.Напрегнато е когато се работи с хора и документи, но пък коя ли работа не е напрегната.
Коментар
-
Харесвам си работата, да. И аз като Immortal съм си сам шеф, а съм и в отрасъл, който сам по себе си диктува развитие - няма как да има рутина, за това ми е и все още интересно. Човек, който иска да прави самостоятелен бизнес няма как да си регламентира работно време - губят се клиент. Вече 15 години ми харесва да ходя в офиса когато аз реша или някой особено настоятелен клиент реши . Не съм забогатял, усещам и аз кризата, но всяко нещо се бори - едни го борят с пари, а други - с обем свършена работа за същите пари...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Като цяло харесвам работата си, защото е динамична и не усещам как минава времето, дори мн често не ми стига... Всеки ден имам пред себе си нови предизвикателства, но това води до мн нерви и напрежение, за това не мисля, че ще работя в тази сфера до старини. За сега не търся усилено друга алтернатива, но такава е тенденцията...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Харесвам си работата ,с желание ходя в цеха в който работя и съм от създаването му там.Само дето последно време ми е мъчно и тягостно,че нямаме поръчки.Къде отидоха онези години когато сме работили до късно вечер,само и само клиента да е готов на време с обзавеждането си.Да се надяваме добрите времена да се върнат по скоро,иначе колкото и да не ми се иска-куфара и към Германия.Marea HLX 147ps
Коментар
-
харесвам си професията,но не и работодателя....харесва ми че информационните технологии са перспективен бранш,но не ми харесва,че "моята" фирма е една от много,които няма да издържат на темпото.Ако има начин бих работил същото за друг по-сериозен и по-тресво мислещ работодадел. Преди тъй наречената криза имаше парици и за нас малките,сега малките кучета ги яли и се чудя накъде тая заплата Но не ми пука,все още се радвам ,когато успея да направя нещо градивно,каквото и да е. Все още се радвам,когато видя доволен клиент,но уви,те са рядкост...повечето просто не оценяват усилията ти. Може на 100 да направиш добро,но един да е останал недоволен,мнението му тежи повече от това на предишните 100 -уви това е България,такива сме българите...неблагодарно племе.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Харесвам си работата.Днес направих 15 години откакто съм си намерил призванието.Имах прекъсване от 1,5г.в чужбина но пак си се прибрах във фирмата която работя.Работата ми е динамична и все още ходя с желание сутрин.Това ми липсваше в Португалия въпреки че и там работех по специалноста си.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар