Харесвате ли работата си ? Защо ?Ходи ли ви се на работа ? Защо ходите на работа ?Бихте ли си сменили работата в тая "криза" ?Аз да си призная - мразя си работата, ходя по задължение, единственото което ме спира да си набия мечките е, че храня жена и 2 деца. Нито се чувствам щастлив с работата си, нито ми носи удоволствие, ни то пък много пари. Даже напротив, супер много ме натоварва и като се прибера, нямам сили да се порадвам нито на жената, нито на децата. Парите стигат колкото да има да си платим разходите. Понякога си мисля, че се самонаказвам така.При вас как е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Харесвате ли работата си ?
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Подобна тема имаше, но не е толкова важно. То за какво ли не се е говорило в този форум и е трудно да се измисли нещо ново.Не харесвам работата си. Омръзнала ми е, от 14 години съм на една и съща работа, в една и съща стая, зад едно и също бюро. Вече не харесвам и професията си. Харесвах я едно време, когато бях програмист и се чувствах полезен. Болят ме очите, сухи са, не мога да ги задържам задълго пред монитора. Изход няма, на 43 г. в неголям град алтернативите не са много. Затова продължавам така. А и парите не са съвсем зле, имам съученици, които направо мизерстват. Идеи за частен бизнес съм имал няколко, но за добро или лошо винаги ме е спирала жена ми. И сега ми се върти нещо в главата - с един приятел мислим нещо за неголям автосервиз в комбинация с автокъща. Но само мислим, от няколко години. И ще си останем вероятно с мисленето.Добре, че е спортът. Знам, че и след най-скучния работен ден ме чакат щангата или пистата, където си въртя редовния крос, ако времето позволява.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Харесвате ли работата си ?
Харесвам я много . Има още мнооооооого за вършене . Подготвям сина ми да поеме щафетата .Началници нямам , компромиси правя все по-малко , научих се , че имам две уши и една уста , от което следва да слушам повече какво ми говорят и да дрънкам по-малко . :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Харесвам си работата и то много, но ходя всеки ден с нежелание, защото париците са малко. Бих я сменил само с работа в чужбина."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Re: Харесвате ли работата си ?
Румен_Хинчев написа:.... научих се , че имам две уши и една уста , от което следва да слушам повече какво ми говорят и да дрънкам по-малко . :D--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Харесвам си работата. Ходя на работа с удоволствие. За 5 години на тази работа, съм си изградил някакви позиции, което за 22 годишен е направо чудо. Разбира се и в нашата фирма си има проблеми, не сме безгрешни. Имам проблем със слушането, май имам 2 усти и 1/2 ухо, което се отразява негативно на повечето ми колеги. Бих сменил фирмата, при по добри условия, но не и работата.
Коментар
-
аз мога да кажа и да и не понеже аз работих в магазин Зора през 2008-ма в продължение на 1 година напуснах и работих като барман до декември 2010-та и се върнах в зората заради парите.От една страна я харесвам понеже съм сред техника и съм по-напред със знанията за новите технологии от колкото повечето потребители и за сегашния стандарт заплатата е що годе задоволяваща,но моята страст е барманството обаче докато в Габрово барманите вземат по 350-400 лева не ми се връзва да работя,а съм с кредит 100лв. на месец,пък съм едва на 22 години.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
mnpenchev написа:Харесвате ли работата си ? Защо ?Ходи ли ви се на работа ? Защо ходите на работа ?Бихте ли си сменили работата в тая "криза" ?Аз да си призная - мразя си работата, ходя по задължение, единственото което ме спира да си набия мечките е, че храня жена и 2 деца. Нито се чувствам щастлив с работата си, нито ми носи удоволствие, ни то пък много пари. Даже напротив, супер много ме натоварва и като се прибера, нямам сили да се порадвам нито на жената, нито на децата. Парите стигат колкото да има да си платим разходите. Понякога си мисля, че се самонаказвам така.При вас как е ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
mnpenchev написа:Харесвате ли работата си ? Защо ?Ходи ли ви се на работа ? Защо ходите на работа ?Бихте ли си сменили работата в тая "криза" ?Аз да си призная - мразя си работата, ходя по задължение, единственото което ме спира да си набия мечките е, че храня жена и 2 деца. Нито се чувствам щастлив с работата си, нито ми носи удоволствие, ни то пък много пари. Даже напротив, супер много ме натоварва и като се прибера, нямам сили да се порадвам нито на жената, нито на децата. Парите стигат колкото да има да си платим разходите. Понякога си мисля, че се самонаказвам така.При вас как е ?
Коментар
-
Да, харесвам си работата. Ще цитирам Immortal: Защото съм независим(а), нямам работно време, нямам началник на главата, нямам и подчинени, които да ме ядосват. Тъй като за мен професионално няма граници, няма и липса на работа. По тази причина не планирам да я сменям, освен ако не спечеля кой мултимилионен джакпот в лотария. Винаги съм празела ходенето на работа - всеки ден едно и също - ставаш, отиваш на работа, връщаш се. Друго е, когато можеш да станеш когато искаш и да работиш когато искаш и да знаеш, че колкото повече работиш, толкова повече ще вземеш batproho: Не кълни, защото не се знае как ще ти се върне.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар