Баща ми сега си е харесал няква Мазда 6, която е на 2 години и половина. Купувана е в България и има гаранция, по принцип, 3 години. Въпроса ми е, като се смени собственика важи ли по принцип гаранцията. Питам това, защото понеделник ще ходи да я гледа и иска да знае как стои въпроса в случай, че има нещо гнило и му кажат , че няма гаранция, а всъщност трябва да има...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Важи ли гаранцията на кола при смяна на собственика?
Collapse
X
-
Re: Важи ли аранцията на кола при смяна на собственика?
divaka написа:Баща ми сега си е харесал няква Мазда 6, която е на 2 години и половина. Купувана е в България и има гаранция, по принцип, 3 години. Въпроса ми е, като се смени собственика важи ли по принцип гаранцията. Питам това, защото понеделник ще ходи да я гледа и иска да знае как стои въпроса в случай, че има нещо гнило и му кажат , че няма гаранция, а всъщност трябва да има...
-
Принципно би трябвало да важи, но също принципно в един договор може да се уговоривсичко, което не противоречи на закона, така че най-добре да се види договора за покупко-продажба на автомобила или да се пита в представителството!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар