Аха... значи ако девойките кокетничат или се правят на тъпи пред полицаите за да ги пуснат било неуважение и дори проституция, ама иначе да буташ двадесетолевки си е най-моралното и легално нещо на света.Гроздето, колеги, гроздето...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
опит за измама на полицаи
Collapse
X
-
BolgAryan написа:Аха... значи ако девойките кокетничат или се правят на тъпи пред полицаите за да ги пуснат било неуважение и дори проституция, ама иначе да буташ двадесетолевки си е най-моралното и легално нещо на света.Гроздето, колеги, гроздето...
Коментар
-
quintessenz написа:най-странното което съм казвал е да пишат акта възможно най-бързо защото страшно много ми се ходи по голяма нужда (странно но ме съжалиха)Haters Gonna Hate
Коментар
-
borisov написа:имамен полицай-голямо постижение направо за гордост,ако пък полицай измами вас и ви вземе 20 кинта кой от 2-ви е измамения?отговора е : и двамата!!!
Коментар
-
dikanio написа:borisov написа:имамен полицай-голямо постижение направо за гордост,ако пък полицай измами вас и ви вземе 20 кинта кой от 2-ви е измамения?отговора е : и двамата!!!Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:До сега не видях някой да каже добра дума за българските полицаи, чак толкова ли са лоши...
Коментар
-
mims написа:Аз идеята в схващам, но ми направи впечатление, че мн взех да се отпускам - карам без колан, с телефон и цигара в ръка. Та за тва взех и магарийки да мисля ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар