Какво има да му мислиш? Нямаш ли дамска чанта? Все ще се намери едно местенце за един тест за бременност! Остава само да намериш някоя бременна приятелка или колежка, за да задейства правилната индикация и готово. Носиш и един неразпечатан тест и ако се наложи го вадиш и питаш полицая - "Искаш ли да го направя пред Вас?"А ако бях на мястото на полицаите бих дошъл да пробваме още някое боди, а защо не и бански! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
опит за измама на полицаи
Collapse
X
-
Red Storm написа:mims написа:Аз идеята в схващам, но ми направи впечатление, че мн взех да се отпускам - карам без колан, с телефон и цигара в ръка. Та за тва взех и магарийки да мисля ...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
ако се чудиш просто за оправдание ако те спрат без колан бъди актриса и то убедителна :D аз лично съм минавал метър с оправдания от сорта на ще ме уволнят ако ми пишете акт или най-странното което съм казвал е да пишат акта възможно най-бързо защото страшно много ми се ходи по голяма нужда (странно но ме съжалиха) просто трябва да се праиш на шут или да кихнеш лев ... много кофти тема не трябва да се учим на такива работи :D :DHaters Gonna Hate
Коментар
-
Vladim написа:mims написа:И аз мисля, че важното е да мине номера ( гаранция на всеки се е случвало да лъже нещо полицаите ).Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
pr_00f написа:И на мен не ми се е налагало да лъжа полицаи.А ся де ?Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
mims написа:но за високите токчета позна! Още курса като карах бях ботушки и смело твърдя, че е мн по-удобно с токчета.quintessenz написа:най-странното което съм казвал е да пишат акта възможно най-бързо защото страшно много ми се ходи по голяма нужда (странно но ме съжалиха)Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
На мен ми се случвало няколко пъти да ме пускат без оправдания, рушвет или малоумни обяснения. Викат ме при патрулката и ме заплашват с акт, размахват ми правилник и т.н. И се правят, че почват да пишат и даже единия го играе лошия ми казва съвсем сериозно: "Почвам да пиша", аз му отговарям "Почвай" и гледам на другата страна. След няколко минути започване да пише, ми вика "Айде бегай!". Това ми се случвало за без колан, за превишена скорост, включени фарове за мъгла и за говорене по телефона (не всичките нарушения на един път разбира се :D ). Аз не давам подкуп, не защото се правя на много честен като другите - бих дал без никакви угризения. Просто съм сигурен, че какъвто съм карък, ще попадна на неподкупен полицай и ще стане още по лошо. Оправданията и глуповатите обяснения могат да минат само ако си жена, и то поне малко симпатична.
Коментар
-
На един познат, с който пътувахме заедно, му се случи да го спрат с превишена скорост. Случая беше наистина заден зов за тоалетна, но той предпочете да се заяжда и съответно отнесе акта. Ако беше казал истината, че много му се ходи до тоалетна, която бе в близкото село на 5-6 километра (родителита му имаха къща там), сигурно щеше да се размине, но той вдигна кръвното на полицая от Ломското РПУ и едва не напълни гощите докато му пишеха акта. Аз на негово място щях да кажа истината и докато ме гледа с учудване, щях да хвана драките с топче тоалетна хартия в ръка. Почти съм сигурен, че като се върна оня щеше да е умрял от смях!Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар