Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

опит за измама на полицаи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво има да му мислиш? Нямаш ли дамска чанта? Все ще се намери едно местенце за един тест за бременност! Остава само да намериш някоя бременна приятелка или колежка, за да задейства правилната индикация и готово. Носиш и един неразпечатан тест и ако се наложи го вадиш и питаш полицая - "Искаш ли да го направя пред Вас?"А ако бях на мястото на полицаите бих дошъл да пробваме още някое боди, а защо не и бански! :D
    Няма начин да няма начин!

Коментар

Red Storm написа:
      mims написа:
      Аз идеята в схващам, но ми направи впечатление, че мн взех да се отпускам - карам без колан, с телефон и цигара в ръка. Та за тва взех и магарийки да мисля ...
      Готов съм да се обзаложа на две татарски кюфтета с гарнитура,че караш и с високи токчета.Защото след останалите екстри-липса на колан,жисием и цигарка, друго не остава. Познах ли?
      Горните две както вече казах рядко се случват, но за високите токчета позна! Още курса като карах бях ботушки и смело твърдя, че е мн по-удобно с токчета.
      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

ако се чудиш просто за оправдание ако те спрат без колан бъди актриса и то убедителна :D аз лично съм минавал метър с оправдания от сорта на ще ме уволнят ако ми пишете акт или най-странното което съм казвал е да пишат акта възможно най-бързо защото страшно много ми се ходи по голяма нужда (странно но ме съжалиха) просто трябва да се праиш на шут или да кихнеш лев ... много кофти тема не трябва да се учим на такива работи :D :D
        Haters Gonna Hate

Коментар

И аз мисля, че важното е да мине номера ( гаранция на всеки се е случвало да лъже нещо полицаите ).
          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
            И аз мисля, че важното е да мине номера ( гаранция на всеки се е случвало да лъже нещо полицаите ).
            Не знам, каква ти е гаранцията... ама на мен не ми се е случвало!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
              mims написа:
              Не знам, каква ти е гаранцията... ама на мен не ми се е случвало!
              Ей ти се изкара най-безгрешния и морален човек на земята.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

И на мен не ми се е налагало да лъжа полицаи.А ся де ?
                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
                  И на мен не ми се е налагало да лъжа полицаи.А ся де ?
                  ми то на всеки му се е налагало в един или друг момент да лъже, само някои които се правят на такива каквито не са, не са изпадали в такива ситуации.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                    Ей ти се изкара най-безгрешния и морален човек на земята.
                    Явно има и такива хора, колкото и да не ти се вярва! Ако ме познаваш имаш право да ми кажеш, че не съм прав, но след като не ме... не виждам, защо са нужни подобни подмятания?!

Коментар

fiatmaniak написа:
                      ми то на всеки му се е налагало в един или друг момент да лъже...
                      Темата е за лъжа към полицаи, нали? Или си говорим по принцип?

Коментар

mims написа:
                        но за високите токчета позна! Още курса като карах бях ботушки и смело твърдя, че е мн по-удобно с токчета.
                        Чесно казано мисля че тва с токчетата може да е много по опасно от тва че си без колан.....щото първото може да доведе до второто.....
                        quintessenz написа:
                        най-странното което съм казвал е да пишат акта възможно най-бързо защото страшно много ми се ходи по голяма нужда (странно но ме съжалиха)
                        Стига бе - кво им рече - "Бате, ака ми се....."........ :P :P :P :P :P
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

На мен ми се случвало няколко пъти да ме пускат без оправдания, рушвет или малоумни обяснения. Викат ме при патрулката и ме заплашват с акт, размахват ми правилник и т.н. И се правят, че почват да пишат и даже единия го играе лошия ми казва съвсем сериозно: "Почвам да пиша", аз му отговарям "Почвай" и гледам на другата страна. След няколко минути започване да пише, ми вика "Айде бегай!". Това ми се случвало за без колан, за превишена скорост, включени фарове за мъгла и за говорене по телефона (не всичките нарушения на един път разбира се :D ). Аз не давам подкуп, не защото се правя на много честен като другите - бих дал без никакви угризения. Просто съм сигурен, че какъвто съм карък, ще попадна на неподкупен полицай и ще стане още по лошо. Оправданията и глуповатите обяснения могат да минат само ако си жена, и то поне малко симпатична.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

На един познат, с който пътувахме заедно, му се случи да го спрат с превишена скорост. Случая беше наистина заден зов за тоалетна, но той предпочете да се заяжда и съответно отнесе акта. Ако беше казал истината, че много му се ходи до тоалетна, която бе в близкото село на 5-6 километра (родителита му имаха къща там), сигурно щеше да се размине, но той вдигна кръвното на полицая от Ломското РПУ и едва не напълни гощите докато му пишеха акта. Аз на негово място щях да кажа истината и докато ме гледа с учудване, щях да хвана драките с топче тоалетна хартия в ръка. Почти съм сигурен, че като се върна оня щеше да е умрял от смях!

Коментар

опит за измама на полицаи

Хах .... А може и авера ти да отнесе акт за вършене на такива работи на обществено място...Няма значение , че е в драките ...мдаааааа
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

А най-много ме е яд, че 500 м преди това му казах да намали, че има ограничение 40, а преди това 60 и следваше завой по стръмно спускане. Самата ситуация говореше, че зад завоя има КАТ с радар, но кой да слуша. Тогава бе на 23-24 години -луди млади глави!

Коментар

Working...
                                X