Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

опит за измама на полицаи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няма смисъл от слушалки - говоря рядко по тел и то най-вече, защото мога ... ако ме разбирате какво искам да кажа ...
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

...е аз се научих по трудният начин 8 точки и 50 лева, и пак късмет че ако имаше и радар ... в населено място ...иначе твърдо съм за колана, но пък против бременна жена зад волана, особено ако е и напреднала!
      ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

mims написа:
        Аз кипвам, ама се прая на тъпа, усмихвам се и викам " А нееееееее само 15 лв са, супер евтинийка, ела, ама ела да видиш, лилаво дали ще ми ходи ?! . Той ми се усмихна, каза, че всичко щяло да ми отива, да се качвам да преместя колата само
        Аз на това му викам проституция. Сериозно ли се унижаваш по този начин?!

Коментар

Смях да има Кат се връзват ...

Коментар

е то хубаво , ама нека си запазим малко достойнството
            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Обзалагам се, че тез полицаи и двамата няма да могат да спят тази нощ...Ще си представят шофьорка на бъдещо розово Пунто в розово боди... Аз може да карам бързичко, но без колан не сядам на седалка в кола, независимо дали шофирам или се возя.И на теб горещо ти препоръчвам.Иначе - да, трябва медицинско, ако не си видимо бременна. Могат да ти го поискат!

Коментар

опит за измама на полицаи

Най - добре ще е да издават на бременните и самозалепящ стикер към удостоверението .Колежке , сигурно ще хванат дикиш и напъните за повръщане пред полицаите . И винаги си дръж храна на седалката т.е. бременна съм и поглъщам несметни количества храна .Но най - добре е да си слагаш колана .П.П. Темата ме развесели.. :D
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Леко с тоя номер, че ако се навъдят много "бременни", ченгелите ще вземат да носят барабар с балоните подвижни платнени нужничета и тестове, та вместо с въпроса "ще пишем ли!?" ще приветстват спрените без колан дами с дружеското "ще пишкаме ли!? ПП - Нищо чудно някои хитруши да имат незабравим спомен и историйка: "Как разбрах, че съм затрудняла?" :P
                  Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Re: опит за измама на полицаи

mims написа:
                    Здравейте колеги!Замислих се по един въпрос - ако ме спрат полицаи и нямам колан, дали мога да ги излъжа, че съм бременна ?! ( доколкото знам, бременните жени и таксиметровите шофьори могат да карат без колан ) ... Трябва ли по някакъв начин да докажа, че съм бременна, ако видимо не си личи ?!
                    Може да си бременна от снощи ,а ако не си много убедителна може да дадеш да те забременят, е тогава май те ще трябва да доказват, че не са те спирали изобщо
                    FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

ls1 написа:
                      mims написа:
                      Аз кипвам, ама се прая на тъпа, усмихвам се и викам " А нееееееее само 15 лв са, супер евтинийка, ела, ама ела да видиш, лилаво дали ще ми ходи ?! . Той ми се усмихна, каза, че всичко щяло да ми отива, да се качвам да преместя колата само
                      И после хората защо не уважавали жените.
                      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                      FIAT БРАВО 1.2 16v
                      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

И каква е идеята? Ако не дай си Боже се треснеш в стълб да излетиш през предния прозорец и да си счупиш врата ли? Няма оправия... все гледаме да лъжем и да минем метър!
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: опит за измама на полицаи

mims написа:
                          Здравейте колеги!Замислих се по един въпрос - ако ме спрат полицаи и нямам колан, дали мога да ги излъжа, че съм бременна ?! ( доколкото знам, бременните жени и таксиметровите шофьори могат да карат без колан ) ... Трябва ли по някакъв начин да докажа, че съм бременна, ако видимо не си личи ?!
                          На "магарето"всичко се вижда...

Коментар

infineon написа:
                            ls1 написа:
                            mims написа:
                            И после хората защо не уважавали жените.
                            Това, че на огромна част от мъжете са им слаби ангелите не е мой проблем, нито ме унижава, по-скоро им се смея на акъла.Хайде да не отваряме подобна тема, защото от вчера мн съм подбрала.

Коментар

Като цяло идеята на темата беше да се посмеем, но всеки си я пречупи през призмата и хайде ся убийте ме с камъни ...

Коментар

mims написа:
                                Аз идеята в схващам, но ми направи впечатление, че мн взех да се отпускам - карам без колан, с телефон и цигара в ръка. Та за тва взех и магарийки да мисля ...
                                Готов съм да се обзаложа на две татарски кюфтета с гарнитура,че караш и с високи токчета.Защото след останалите екстри-липса на колан,жисием и цигарка, друго не остава. Познах ли?
                                Octavia RS
                                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
                                X