Няма смисъл от слушалки - говоря рядко по тел и то най-вече, защото мога ... ако ме разбирате какво искам да кажа ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
опит за измама на полицаи
Collapse
X
-
mims написа:Аз кипвам, ама се прая на тъпа, усмихвам се и викам " А нееееееее само 15 лв са, супер евтинийка, ела, ама ела да видиш, лилаво дали ще ми ходи ?! . Той ми се усмихна, каза, че всичко щяло да ми отива, да се качвам да преместя колата само
Коментар
-
Обзалагам се, че тез полицаи и двамата няма да могат да спят тази нощ...Ще си представят шофьорка на бъдещо розово Пунто в розово боди... Аз може да карам бързичко, но без колан не сядам на седалка в кола, независимо дали шофирам или се возя.И на теб горещо ти препоръчвам.Иначе - да, трябва медицинско, ако не си видимо бременна. Могат да ти го поискат!
Коментар
-
опит за измама на полицаи
Най - добре ще е да издават на бременните и самозалепящ стикер към удостоверението .Колежке , сигурно ще хванат дикиш и напъните за повръщане пред полицаите . И винаги си дръж храна на седалката т.е. бременна съм и поглъщам несметни количества храна .Но най - добре е да си слагаш колана .П.П. Темата ме развесели.. :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Леко с тоя номер, че ако се навъдят много "бременни", ченгелите ще вземат да носят барабар с балоните подвижни платнени нужничета и тестове, та вместо с въпроса "ще пишем ли!?" ще приветстват спрените без колан дами с дружеското "ще пишкаме ли!? ПП - Нищо чудно някои хитруши да имат незабравим спомен и историйка: "Как разбрах, че съм затрудняла?" :P
Коментар
-
Re: опит за измама на полицаи
mims написа:Здравейте колеги!Замислих се по един въпрос - ако ме спрат полицаи и нямам колан, дали мога да ги излъжа, че съм бременна ?! ( доколкото знам, бременните жени и таксиметровите шофьори могат да карат без колан ) ... Трябва ли по някакъв начин да докажа, че съм бременна, ако видимо не си личи ?!FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
ls1 написа:mims написа:Аз кипвам, ама се прая на тъпа, усмихвам се и викам " А нееееееее само 15 лв са, супер евтинийка, ела, ама ела да видиш, лилаво дали ще ми ходи ?! . Той ми се усмихна, каза, че всичко щяло да ми отива, да се качвам да преместя колата самоhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: опит за измама на полицаи
mims написа:Здравейте колеги!Замислих се по един въпрос - ако ме спрат полицаи и нямам колан, дали мога да ги излъжа, че съм бременна ?! ( доколкото знам, бременните жени и таксиметровите шофьори могат да карат без колан ) ... Трябва ли по някакъв начин да докажа, че съм бременна, ако видимо не си личи ?!
Коментар
-
infineon написа:ls1 написа:mims написа:Аз кипвам, ама се прая на тъпа, усмихвам се и викам " А нееееееее само 15 лв са, супер евтинийка, ела, ама ела да видиш, лилаво дали ще ми ходи ?! . Той ми се усмихна, каза, че всичко щяло да ми отива, да се качвам да преместя колата самоPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:Аз идеята в схващам, но ми направи впечатление, че мн взех да се отпускам - карам без колан, с телефон и цигара в ръка. Та за тва взех и магарийки да мисля ...Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар