Аха... значи ако девойките кокетничат или се правят на тъпи пред полицаите за да ги пуснат било неуважение и дори проституция, ама иначе да буташ двадесетолевки си е най-моралното и легално нещо на света.Гроздето, колеги, гроздето...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
опит за измама на полицаи
Collapse
X
-
BolgAryan написа:Аха... значи ако девойките кокетничат или се правят на тъпи пред полицаите за да ги пуснат било неуважение и дори проституция, ама иначе да буташ двадесетолевки си е най-моралното и легално нещо на света.Гроздето, колеги, гроздето...(май второто е по-възможно
)
Коментар
-
quintessenz написа:най-странното което съм казвал е да пишат акта възможно най-бързо защото страшно много ми се ходи по голяма нужда (странно но ме съжалиха)Haters Gonna Hate
Коментар
-
borisov написа:имамен полицай-голямо постижение направо за гордост,ако пък полицай измами вас и ви вземе 20 кинта кой от 2-ви е измамения?отговора е : и двамата!!!
Коментар
-
dikanio написа:borisov написа:имамен полицай-голямо постижение направо за гордост,ако пък полицай измами вас и ви вземе 20 кинта кой от 2-ви е измамения?отговора е : и двамата!!!Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:До сега не видях някой да каже добра дума за българските полицаи, чак толкова ли са лоши...Нашите "полицаи" са на ниво пъдари и съответно напълно ги олицетворява поговорката "царят дава, пъдарят не дава", т.е. имат се за нещо повече от обществото, което ги е назначило да съблюдават някакъв порядък, да речем на пътя.Заучените фрази: Ко ши прайм ся? Че пишеме ли? Ше се глобяваме ли?... Държание и външен вид в стил "ХоРеМаг...Те самите не знаят, че са не тия постове в помощ на обществото, а не да всяват страх с бабаитлък:Алооооу, ко ми спираш тука уеее!? Знаци имаааа...
А колко е просто... "Извинете, тука е забранено дори и за минутка, бихте ли били така любезени, да преместите МПС-то си! Благодаря, приятен ден!
Е, има и културни. Те обикновено заслужават "за едно кафе" :D ПП - Шегата на страна, ама каква добра дума да кажеш на общия фон. Има момчета съвсем на място и дано всички станат като тях, а не да се покварят от старите.
(Разбира се, отношението към полицаите също трябва да се промени, но според скромното ми мнение,това няма да стане, докато не си го извоюват.)
Коментар
-
mims написа:Аз идеята в схващам, но ми направи впечатление, че мн взех да се отпускам - карам без колан, с телефон и цигара в ръка. Та за тва взех и магарийки да мисля ...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар