Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

опит за измама на полицаи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

опит за измама на полицаи

Здравейте колеги!Замислих се по един въпрос - ако ме спрат полицаи и нямам колан, дали мога да ги излъжа, че съм бременна ?! ( доколкото знам, бременните жени и таксиметровите шофьори могат да карат без колан ) ... Трябва ли по някакъв начин да докажа, че съм бременна, ако видимо не си личи ?!
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Re: опит за измама на полицаи

mims написа:
    Здравейте колеги!Замислих се по един въпрос - ако ме спрат полицаи и нямам колан, дали мога да ги излъжа, че съм бременна ?! ( доколкото знам, бременните жени и таксиметровите шофьори могат да карат без колан ) ... Трябва ли по някакъв начин да докажа, че съм бременна, ако видимо не си личи ?!
    както и сърдечно болните също когато си бременна си слагаш колана по твое желание
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Да, ама се чудя ще ме карат ли да го доказвам. То по тази логика всяка втора жена може да използва това като оправдание, ако я сгащят без колан.

Коментар

Предполагам ако имаш някакво медицинско за това ще е ОК, не знам дали съществува бележка за тва че жена е бременна, но пък защо не......
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Лъжата ще хване дикиш ... одма.А всъщност идеята е да се предпази плода при напреднала бременност.Аз имам дълга коса и бирен корем , може и аз да пробвам този номер Пък после можеш и да излъжеш предното стъкло че си бременна... докато го разбиваш с глава, или обратното. ( не дай си боже де)
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Re: опит за измама на полицаи

mims написа:
            Таксиметровите са освободени от каиша само когато возят клиенти
            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

най сигурно е да си личи...
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Аз идеята в схващам, но ми направи впечатление, че мн взех да се отпускам - карам без колан, с телефон и цигара в ръка. Та за тва взех и магарийки да мисля ...

Коментар

Нямаш никви проблеми да ги лъжеш по тоз начин.Една позната всеки път като я спрат за без колан и ползва точно тази лъжа и всеки път се измъква ...
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ами става, ама не лъжеш тях, а себе си.

Коментар

///// написа:
                      Ами става, ама не лъжеш тях, а себе си.
                      Прав си !

Коментар

Няма защо да се трудиш да ги лъжеш, само като им се усмихнеш и ще те пуснат. По лошото е за нас, защото такива номера не вярват, освен ако ни те спре млада полицайка.
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                          Няма защо да се трудиш да ги лъжеш, само като им се усмихнеш и ще те пуснат. По лошото е за нас, защото такива номера не вярват, освен ако ни те спре млада полицайка.
                          чуй случая от преди 3 часа. Спряла съм на аварийни на една крачка след пешеходния светофар на у-ще Петър Берон ( ама страшни обяснения праскам ... ) и се намирам в магазинче за мн яки бодита и меря в съблекалнята едно мн готино - лилаво на цвят. Обаче отвътре чувам яко бибибкане и се сещам къде съм спряла. Обличам се набързо и хуквам. Зад Пунтичко ми спряли двама малоумни полицаи, оглеждат ме отгоре до долу и ми викат тия бодита ще ти струват скъпо. Аз кипвам, ама се прая на тъпа, усмихвам се и викам " А нееееееее само 15 лв са, супер евтинийка, ела, ама ела да видиш, лилаво дали ще ми ходи ?! . Той ми се усмихна, каза, че всичко щяло да ми отива, да се качвам да преместя колата само Яд ме е на тях, щото от бързане си забравих колана и после се връщах да си го взимам

Коментар

mims написа:
                            Аз идеята в схващам, но ми направи впечатление, че мн взех да се отпускам - карам без колан, с телефон и цигара в ръка. Та за тва взех и магарийки да мисля ...
                            Желателно е да се стегнеш-заради твоята лична безопасност... А една блутут слушалка не е кой знае колко скъпа.
                            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Понеже става въпрос за коланите ето до какво заключение стигнах след моето ПТП.Значи и аз до тоя момент бях върл противник за това да се изисква слагането на колани , защото се чудех аджеба с какво аз предпазвам тоя насреща с когото се ударим ? Колана трябва да си го слагам единствено да се предпазя аз от тежка контузия .Та при моята катастрофа тоя съседа с Ладата не беше си сложил колана и ме удари отзад и се спря в моята кола . От удара се натресе в кормилото си . Взе да диша трудно и дума не обелва . Веднага викам бърза помощ и за щастие за около 10 минути пристигна линейка ,леко го положиха на носилката и го откараха на ренген .Трябваше да чакаме около час и половина докато се обадят от болницата какво е състоянието му че ако има телесна повреда ще трябва вече друг екип да идва да разследва катастрофата . За мое щастие всичко се размина с малко натъртване . Та възниква въпроса ако си беше сложил колана то нямаше да се удари във волана , нямаше да викаме линейка и т.н.Та и колежката ще излъже полицаите че е бременна ,но не дай боже я удари друга кола и получи телесна повреда ,то другия водач попада под ударите на закона и може и в затвора да отиде .Ето как със слагането на колан всъщност ние предпазваме не само себе си но и насрещно движещите си при катастрофа от последващи наказания и разправии. Та след случката си извадих поука и вече може и на двеста метра да преместя колата то колана го слагам ,защото се не знае дали през тия двеста метра няма да се случи нещо фатално .
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                              X