Здравейте колеги!Замислих се по един въпрос - ако ме спрат полицаи и нямам колан, дали мога да ги излъжа, че съм бременна ?! ( доколкото знам, бременните жени и таксиметровите шофьори могат да карат без колан ) ... Трябва ли по някакъв начин да докажа, че съм бременна, ако видимо не си личи ?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
опит за измама на полицаи
Collapse
X
-
Re: опит за измама на полицаи
mims написа:Здравейте колеги!Замислих се по един въпрос - ако ме спрат полицаи и нямам колан, дали мога да ги излъжа, че съм бременна ?! ( доколкото знам, бременните жени и таксиметровите шофьори могат да карат без колан ) ... Трябва ли по някакъв начин да докажа, че съм бременна, ако видимо не си личи ?!Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
-
Лъжата ще хване дикиш ... одма.А всъщност идеята е да се предпази плода при напреднала бременност.Аз имам дълга коса и бирен корем , може и аз да пробвам този номер Пък после можеш и да излъжеш предното стъкло че си бременна... докато го разбиваш с глава, или обратното. ( не дай си боже де)
Коментар
-
Re: опит за измама на полицаи
mims написа:Здравейте колеги!Замислих се по един въпрос - ако ме спрат полицаи и нямам колан, дали мога да ги излъжа, че съм бременна ?! ( доколкото знам, бременните жени и таксиметровите шофьори могат да карат без колан ) ... Трябва ли по някакъв начин да докажа, че съм бременна, ако видимо не си личи ?!MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Нямаш никви проблеми да ги лъжеш по тоз начин.Една позната всеки път като я спрат за без колан и ползва точно тази лъжа и всеки път се измъква ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Няма защо да се трудиш да ги лъжеш, само като им се усмихнеш и ще те пуснат. По лошото е за нас, защото такива номера не вярват, освен ако ни те спре млада полицайка.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Няма защо да се трудиш да ги лъжеш, само като им се усмихнеш и ще те пуснат. По лошото е за нас, защото такива номера не вярват, освен ако ни те спре млада полицайка.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:Аз идеята в схващам, но ми направи впечатление, че мн взех да се отпускам - карам без колан, с телефон и цигара в ръка. Та за тва взех и магарийки да мисля ...Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Понеже става въпрос за коланите ето до какво заключение стигнах след моето ПТП.Значи и аз до тоя момент бях върл противник за това да се изисква слагането на колани , защото се чудех аджеба с какво аз предпазвам тоя насреща с когото се ударим ? Колана трябва да си го слагам единствено да се предпазя аз от тежка контузия .Та при моята катастрофа тоя съседа с Ладата не беше си сложил колана и ме удари отзад и се спря в моята кола . От удара се натресе в кормилото си . Взе да диша трудно и дума не обелва . Веднага викам бърза помощ и за щастие за около 10 минути пристигна линейка ,леко го положиха на носилката и го откараха на ренген .Трябваше да чакаме около час и половина докато се обадят от болницата какво е състоянието му че ако има телесна повреда ще трябва вече друг екип да идва да разследва катастрофата . За мое щастие всичко се размина с малко натъртване . Та възниква въпроса ако си беше сложил колана то нямаше да се удари във волана , нямаше да викаме линейка и т.н.Та и колежката ще излъже полицаите че е бременна ,но не дай боже я удари друга кола и получи телесна повреда ,то другия водач попада под ударите на закона и може и в затвора да отиде .Ето как със слагането на колан всъщност ние предпазваме не само себе си но и насрещно движещите си при катастрофа от последващи наказания и разправии. Та след случката си извадих поука и вече може и на двеста метра да преместя колата то колана го слагам ,защото се не знае дали през тия двеста метра няма да се случи нещо фатално .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар