MartoModev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ при избор на лаптоп- ASUS,HP или .. ?!
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
jenshen73 написа:@рутера: взимаш TL-WR542G ако можеш да намериш такъв. Времето през което не е гасен/ресван моят е: System Up Time: 44 day(s) 09:20:53 Значи преди толкова - са спирали тока в района
Коментар
-
u_bo
jenshen73 написа:Колега, преди 6-7 години Тошиба бяха Японската сила, но явно и те като ТоЙота са осрали яко качеството. На мои познати продадох преди 18 месеца Тошиба от високият клас и днес ми звъннаха, че е спрял. В последната една година, куриерът с който си возя пратките ми спомена ехидно "носим по 1-2 лаптопа Тошиба ежедневно към София - нали сервиза им работи с нас"...Фуджитсу Сименс дори не ги споменавам в класацията на преносимите компютри - де що FSC са ми минали през ръцете са все боклуци. А са и единствените "сериозни" като марка в чиито дъна има електролитни кондензатори като на настолно пц За момента предпочитанията ми са: lenovo, acer, dell, asus, asrock (последните вече няма кой да ги внася) ... @рутера: взимаш TL-WR542G ако можеш да намериш такъв. Времето през което не е гасен/ресван моят е: System Up Time: 44 day(s) 09:20:53 Значи преди толкова - са спирали тока в района
Коментар
-
да кажа нещо за сервиза на Тошиба - Техно Пров сряда ходих с един лаптоп , чиито документи са загубенихората не направиха проблем и го приеха гаранционнов сайта има линк, където се проследява какво се случва с ремонта:- оставих го в 9:30- в 11:00 се знаеше какъв е проблема и частта беше поръчана - в 19:00 потегли от Германия- на другия ден в 12:00 бе в сервиза- в 14:00 лаптопа беше готов
Коментар
-
Колеги да не отварям нова тема искам да попитам имате ли пряко впечатление от HP Pavilion G6-1000sv гледам че на 26 юни в една от веригите магазини ще бъде на промоция за 720лв. заслужава ли си като цяло дали е оправен проблема с нагряването при павилионите?Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year
Коментар
-
Аз като човек който разбира от компютри ще кажа че не е важно какво пише на капака,било то ASUS HP SONY BENQ и разни големи имена.Важното е за мен е цената и това какво получаваш срещу нея и марката която сглобява лаптопи която ми е направила точно такова впечатление е ACER.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Orcinus
Е, обикновено като пише Sony плащаш повечко от това, дето получаваш jenshen73@, времето , в което не е ресван един рутер не е показателно за качествата му.
Коментар
-
Orcinus написа:Е, обикновено като пише Sony плащаш повечко от това, дето получаваш jenshen73@, времето , в което не е ресван един рутер не е показателно за качествата му.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Асус да аз карам с един стар HP NX9010 не ме е оставил вече 3-та година само той си знае колко бира е изпил и колко кафета са разливани изкарвам суша и е чук сега е поел 1гб рам и я чете без проблем! Сега вече новите са пълен абсолютен боклук!!!! За тошиба да не говорим колко ми идват за смяна на CPU заради внезапно отказали вентилатори и хлабаво захванато охлаждане към процесора DELL също се осраха.......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар