paralesa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ при избор на лаптоп- ASUS,HP или .. ?!
Collapse
X
-
Orcinus
Immortal написа:Да не говорим, че батерията е консуматив и не влиза в гаранцията
Коментар
-
Всичко е много относително от почти 2 години съм с HP DV-5 и видео Нвидиа до сега да чукна на дърво нищо му няма, от време на време се носи по влакове иначе го ползвам като настолен, понякога ми прави впечетление че грее малко повече но не е нещо фрапантно,също редовно почиствам вентилатора и около него с прахосмукачката понеже събира прах. Много зависи на какъв екземпляр ще попаднеш. Успех с търсенето!Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year
Коментар
-
Venioid написа:Моята класация:1. Dell2. Dell3. DellНяма да се аргументирам надълго, но за 10 годишен опит с лаптопи съм установил че в България няма по-добра поддръжка от тази на Dell ! Взима се машина с Next business day гаранция и си цъкаш безгрижно. При евентуален проблем звъниш на едно номерче, изливаш си мъката и на следващия ден идва един момък у вас/в офиса/на лозето, където му кажеш, оправя ти машината, ако е нужно сменя части и те оставя да си цъкаш пак безгрижно. Забравяш за магазини, магазинери, сервизи, срокове нерви, увъртания и други чудеса на съвременния бизнес. Пробвано 3 пъти, работи безотказно!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
pchelaria написа:Всичко е много относително от почти 2 години съм с HP DV-5 и видео Нвидиа до сега да чукна на дърво нищо му няма, от време на време се носи по влакове иначе го ползвам като настолен, понякога ми прави впечетление че грее малко повече но не е нещо фрапантно,също редовно почиствам вентилатора и около него с прахосмукачката понеже събира прах. Много зависи на какъв екземпляр ще попаднеш. Успех с търсенето!Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
Ще говоря малко наизуст относно гаранцията. Hp имат някакъв carepack, с който срещу определена сума на година може да си удължиш гаранцията. Стемо-то са много точни в това отношение, въпреки че до гаранция не се е стигало. 4 от 5-те служебни Hp-ta са купени от там, + моето лично.Относно процесорите : за 20 - 30лв разлика за по-скъп интел бих взел интелския. За 200 лв разлика за процесори от еднакъв клас не бих се замислил да взема амд-то.
Коментар
-
uBoy написа:pchelaria написа:Всичко е много относително от почти 2 години съм с HP DV-5 и видео Нвидиа до сега да чукна на дърво нищо му няма, от време на време се носи по влакове иначе го ползвам като настолен, понякога ми прави впечетление че грее малко повече но не е нещо фрапантно,също редовно почиствам вентилатора и около него с прахосмукачката понеже събира прах. Много зависи на какъв екземпляр ще попаднеш. Успех с търсенето!Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year
Коментар
-
Immortal написа:Мойто СОНИ е с букса отзад. Никога не съм имал какъвто и да е проблем.Много мразя буксата да е отстрани, особено ако е отдясно, където се предполага, че трябва да ми е ръката с мишката...Кабелът ми се пречка постоянно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
liverpool235 написа:За сега нещата клонят доста към няокой Asus 15.6 ,с видео карта със собствена памет , 2-3 GB RAM.HDD 320-500, с интелски процесор...Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Колега,гледам,че освен марка не си сигурен и какви параметри искаш...Бих ти препоръчал да си вземеш поне с 3 гб рам и 512 вънщно видео. Не за друго,ами почнаха и сайтовете да стават тежички с тия флашове...процесор също си вземи поне двуядрен-те и с едно ядро вече са рядкост Ще ти кажа и защо...купих си аз моя и като си го ползвам нямам проблем,но седне ли жена ми и става мазало...Играе някви игри във фейсбук,гледам процесора(двуядрен на 2,20) на макс,температурата скочила до 80 градуса,рам-а половината(4гб) изяден и така... Спитам и игрите и 10 минути всичко се нормализира,включително температурката.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар