paralesa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ при избор на лаптоп- ASUS,HP или .. ?!
Collapse
X
-
lenovo. Дори няма да си правя труда да описвам ЗАЩО.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ами колега,то зависи и за какво ще го ползваш лаптопчето...драсни няколко реда за какво ти е необходим и ще те насочим по-точно с параметрите.Всмисъл,ако играеш игри,това което ти писах ще ти омалее бързо...Ако няма да го ползваш за игри,мисля че парамтрите към които те насочих ще са ти предостатъчно.И ако нямаш рутер,замисли се и за него,защото да ползваш лаптоп ии да му боцкаш лан кабел си е кощунство...всичката мобилност отива на вятъра,ако нямаш безжичен рутер. Откак съм с моя се "родих"...инъче беше банално да искам да преместя лаптопчето на дивана да гледам филм и да мъкна кабела с мене...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Ами колега,то зависи и за какво ще го ползваш лаптопчето...драсни няколко реда за какво ти е необходим и ще те насочим по-точно с параметрите.Всмисъл,ако играеш игри,това което ти писах ще ти омалее бързо...Ако няма да го ползваш за игри,мисля че парамтрите към които те насочих ще са ти предостатъчно.И ако нямаш рутер,замисли се и за него,защото да ползваш лаптоп ии да му боцкаш лан кабел си е кощунство...всичката мобилност отива на вятъра,ако нямаш безжичен рутер. Откак съм с моя се "родих"...инъче беше банално да искам да преместя лаптопчето на дивана да гледам филм и да мъкна кабела с мене...Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
щом си се ориентирал за параметри се оглеждай по магазините и рекламните брошури,понякога изпадат страхотни предложения за кратко време и кой облажил...останалите само цъкат с език а за рутера,не взимай нищо скъпо,не си струват парите ако се ползват само в домашни условия.За рутер без претенции да е нещо особено,но да върши добра работа препоръчвам тп-линк. Евтини и за парите си не се дънят толкова като някой други с огромни претенции.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
За рутер - и аз ползвам TP-LINK, от най-евтиния модел (WR340G), 32 лв от Метро.Имам 2, единият го ползвам вече трета година (тогава беше 60 лв в Технополиса), абсолютно никакъв проблем.Другия го купих преди месец от Метро, абсолютно същия модел (за офиса).Поддържа ПППоЕ протокол, има всички възможни защити. Горещо препоръчвам.
Коментар
-
Попринцип в нас ползвам рутер и вече достаа време е така.До сега съм сменил поне 5-6 поради всякакви токови и други удари.. Минах през D-link,репотек,ТП-линк и сега съм пак с D-link не за друго,а защото ми го подариха.Най-доволен останах от TP-link-а (WR300 май беше).. Беше страшеенн рутер,но за 6 дена,докато една гръмотевица не го прати в рая.. От тогава задължително с защити и там ми казаха да резна от буксата на интернет кабела едни от жичките(някаква маса),иначе това явление с гръмотевиците ще продължава винаги и със защитите..Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
колега виж това предложение,може да ти допадне...и да не ти пука,че процесора е АМД,мисля,че за тези пари параметрите са повече от отлични!!!http://pcstore.bg/laptopi/HEWLETT%20..._campaign=4525ex.Мареа ТД100
Коментар
-
liverpool235 написа:Попринцип в нас ползвам рутер и вече достаа време е така.До сега съм сменил поне 5-6 поради всякакви токови и други удари.. Минах през D-link,репотек,ТП-линк и сега съм пак с D-link не за друго,а защото ми го подариха.Най-доволен останах от TP-link-а (WR300 май беше).. Беше страшеенн рутер,но за 6 дена,докато една гръмотевица не го прати в рая.. От тогава задължително с защити и там ми казаха да резна от буксата на интернет кабела едни от жичките(някаква маса),иначе това явление с гръмотевиците ще продължава винаги и със защитите..
Коментар
-
paralesa написа:колега виж това предложение,може да ти допадне...и да не ти пука,че процесора е АМД,мисля,че за тези пари параметрите са повече от отлични!!!http://pcstore.bg/laptopi/HEWLETT%20..._campaign=4525Immortal написа:За гръмотевиците не съм се замислял, може би защото при нас кабелите са подземни...Но за в офиса ми, който е на село, ще трябва да помисля за защита, там си вървят по стълбовете кабелите. Откакто съм го сложил не е имало буря с гръмотевици, но пролетта наближава...Благодаря че ме подсети.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:Параметрите са му повече от отлични на този лаптоп за тези пари..Направо дори ме изненадаха доста..Ноо нещо много ме наплашиха от HP-тата и го гледам,че е с 1 година гаранция..Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
liverpool235 написа:Поразпитай за варианта в който отстраняваш кабел от от самата букса на интернета..Не мога точно да се сетя какво ми се обясняваше,но до колкото разбрах и през защитите ставали бели.. Това за кабела ми го казаха от сервиза,където се опитваха да върнат Tp-linka към живот и си мисля,че има нещо истина в думите им..Сега на пролет мисля да я извърша тази операция и защитата ще сложа,че не се издържа на 2 месеца рутер да сменявам.
Коментар
-
Immortal написа:liverpool235 написа:Попринцип в нас ползвам рутер и вече достаа време е така.До сега съм сменил поне 5-6 поради всякакви токови и други удари.. Минах през D-link,репотек,ТП-линк и сега съм пак с D-link не за друго,а защото ми го подариха.Най-доволен останах от TP-link-а (WR300 май беше).. Беше страшеенн рутер,но за 6 дена,докато една гръмотевица не го прати в рая.. От тогава задължително с защити и там ми казаха да резна от буксата на интернет кабела едни от жичките(някаква маса),иначе това явление с гръмотевиците ще продължава винаги и със защитите..Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар