Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся ръководство за Alpine cde-9880r

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся ръководство за Alpine cde-9880r

Здравейте колеги!Някой може ли да помогне с ръководство на български, че не намирам в нета, а в кутията има само на англииски, немски, италянски....Благодаря!
    Drive or Die!

По принцип всеки търговец е длъжен да ти го продаде с ръководство на Български. Ако ти се занимава - обърни се към комисията за защита правата на потребителите, да ти помогнат да изискаш такова ръководство от търговеца.Иначе бих могъл да ти помогна като ти преведа най-важните неща от английското ръководство. Това би могъл да направи и някой твой приятел, разбира се.

Коментар

Как никой не е осъдил ALPINE, щото и на БГ сайта им няма на БГ упътване.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Как никой не е осъдил ALPINE, щото и на БГ сайта им няма на БГ упътване.
        Чак да ги осъдят - не, но да ги глобят съгласно закона - трябва.То много трудно и много скъпо да се преведе едно ръководство за експлоатация...За всички продукти, които предлагахме в старата фирма, давахме ръководство за монтаж и експлоатация на български, преведени и оформени лично от мен.Ама е по-лесно само да се прибират парички, нали.В този смисъл - забелязал съм, че единствените, които си позволяват да НЕ ДАВАТ ръководства на български са двете големи вериги ТЕХНО...нещо си.Те явно са над закона.

Коментар

Благодаря Ви!Ще търся някой приятел да го преведе!
          Drive or Die!

Коментар

Ето на руски, мисля, че колкото и да не разбираш - все ще схванеш нещо:http://www.alpine-electronics.ru/fil...E-9880R_RU.pdf

Коментар

Благодаря колега!
              Drive or Die!

Коментар

Working...
              X