Колеги, гледам че няма такава тема, та даите да напишим сичко полезно, за купуване на кола от Германия(примерно).Примерно някои които си е харесал кола от някакав саит, но не е излизал изван бг, и незнае как без да го измамят и без да има проблем да си купи кола.Намерих това http://ww2.bg.autoscout24.com/service/service_home.aspx, и аз несам ходил да си купувам кола, и незнам нищо повече, някои с опит да сподели знанията си, за да са полезни на колегите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купуване на автомобил от чужбина
Collapse
X
-
Re: Купуване на автомобил от чужбина
hol1gans написа:Колеги, гледам че няма такава тема, та даите да напишим сичко полезно, за купуване на кола от Германия(примерно).Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
Колега - ако някой тръгне да събира инфо за това, няма първо да прекара 10-15 мин в търсене на мнения за тва в този форум(щото тва дето си го пишем няма да стои отгоре), а ще влезе и директно ще пита каквото му трябва, без да знае че има тема като тая......не казвам че е безмислена, но все пак предполагам разбра какво имам впредвид.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
И да ФЛЕЗНИ и да не ФЛЕЗНИ се тая.Едва ли ще успеем да напишем всички тънкости на занаята да вкарваш коли от друга страна, то без риск няма и печалба, гледаш една кола умуваш и се качваш, ако имаш късмет ще те докара, каквото и да си прочел преди да тръгнеш на подобно пазаруване си зависи от това дали имаш усет към колите и късмееет. Пък който иска да ’’ффлезни’’ и да чИтеКУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Колега - ако някой тръгне да събира инфо за това, няма първо да прекара 10-15 мин в търсене на мнения за тва в този форум(щото тва дето си го пишем няма да стои отгоре), а ще влезе и директно ще пита каквото му трябва, без да знае че има тема като тая......не казвам че е безмислена, но все пак предполагам разбра какво имам впредвид.....Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:ФЕРАРИСТ написа:Колега - ако някой тръгне да събира инфо за това, няма първо да прекара 10-15 мин в търсене на мнения за тва в този форум(щото тва дето си го пишем няма да стои отгоре), а ще влезе и директно ще пита каквото му трябва, без да знае че има тема като тая......не казвам че е безмислена, но все пак предполагам разбра какво имам впредвид.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:pecata написа:ФЕРАРИСТ написа:Колега - ако някой тръгне да събира инфо за това, няма първо да прекара 10-15 мин в търсене на мнения за тва в този форум(щото тва дето си го пишем няма да стои отгоре), а ще влезе и директно ще пита каквото му трябва, без да знае че има тема като тая......не казвам че е безмислена, но все пак предполагам разбра какво имам впредвид.....Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар