Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще излъжете ли за да ви вземат книжката, ако получите 300 лв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

borisov написа:
    .. за някви керливи 300 лева ...
    А това като го каза, не се ли замисли, че за някои хора това са много пари. Това е пенсията на майка ми за два месеца, заради това, че има 39 години трудов стаж и то на не лека професия.... Да не продължавам, че ще се ядосам. Ако за теб тези пари са нищо, дай ги на майка ми, тя ще им се зарадва и ще е искренно благодарна.По темата, аз лично бих се замислил, зависи за кого и в какво положение се намирам.

Коментар

аз лично бих се замислил
      Моето мнение ,че почнем ли да се замисляме няма да измислим нещо свястно. Без да се замисля човек трябва направо да откаже ,за да спи спокойно. :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Не бих направил такова нещо, през ум не ми минава. И далеч не защото никога не превишавам скоростта. Първо, книжката си ми трябва. Второ, камерите в България не са толкова много, човек може да се поинтересува и да е внимателен. Трето, има си законни начини за противодействие ако считаш, че не си бил виновен или не си създал опасност за движението. И четвърто - наблюденията ми са, че камерите са сложени на горе-долу адекватни места, не е като с хранилките. Вярно, че на всеки може да се случи да се отплесне, но все пак човек трябва да има и топки, за да си носи последствията, когато не може да се бори с ум ...
        Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
        Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

още един с керливите 300 лв...абе хора я мислете преди да говорите казаха ви го вече,30 процента от работещите дори взимат толкова,защо не се научите да си гледате по-далеч от носовете????? Спирам да пиша,че много ме е яд така като чета глупости
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Това за "кирливите" 300 лева, е много смешен аргумент, който всъщност само потвърждава факта, че всеки си има цена. Значи за 300лева еди кой си няма да се съгласи, но за повече става. Тоест проблема не е в морала, а в това че парите са малко. Мъж казва на жена: - Бихте ли спала с мен за 10000лв? - Ама разбира се! Кога и къде? - А за 30? - Простак, ти за каква ме вземаш! Цената няма значение, принципа е един и същ. Аз съм съгласен за 300лв., за това книжката разбира се, не за услугата от вица :D Единственото условие е да става въпрос, ако не за приятел, то поне за някой който познавам. За напълно непознат няма да стане ... не и за 300лв
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

отново казвам не е въпроса в парите и пак казвам всеки сам си решава затова има глава

Коментар

Re: Ще излъжете ли за да ви вземат книжката, ако получите 30

ogi28b написа:
                Вие не карате кола, просто имате книжка. Ще я "качите ли на трупчета" за 300 лева?
                Така поставен въпроса изисква отговор "да". Щом не карам кола остава единствено финансовият интерес и необходимостта да се помогне на приятел, но не на кой да е...Но за мен това е чиста теория - аз карам кола и не бих го направил дори за 3 дена без книжка
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Аз не, ама бащата ще се зарадва на 300 лева, така че той ще ходи един месец пеш.

Коментар

Working...
                  X