borisov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще излъжете ли за да ви вземат книжката, ако получите 300 лв
Collapse
X
-
-
Не бих направил такова нещо, през ум не ми минава. И далеч не защото никога не превишавам скоростта. Първо, книжката си ми трябва. Второ, камерите в България не са толкова много, човек може да се поинтересува и да е внимателен. Трето, има си законни начини за противодействие ако считаш, че не си бил виновен или не си създал опасност за движението. И четвърто - наблюденията ми са, че камерите са сложени на горе-долу адекватни места, не е като с хранилките. Вярно, че на всеки може да се случи да се отплесне, но все пак човек трябва да има и топки, за да си носи последствията, когато не може да се бори с ум ...Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Това за "кирливите" 300 лева, е много смешен аргумент, който всъщност само потвърждава факта, че всеки си има цена. Значи за 300лева еди кой си няма да се съгласи, но за повече става. Тоест проблема не е в морала, а в това че парите са малко. Мъж казва на жена: - Бихте ли спала с мен за 10000лв? - Ама разбира се! Кога и къде? - А за 30? - Простак, ти за каква ме вземаш! Цената няма значение, принципа е един и същ. Аз съм съгласен за 300лв., за това книжката разбира се, не за услугата от вица :D Единственото условие е да става въпрос, ако не за приятел, то поне за някой който познавам. За напълно непознат няма да стане ... не и за 300лв
Коментар
-
Re: Ще излъжете ли за да ви вземат книжката, ако получите 30
ogi28b написа:Вие не карате кола, просто имате книжка. Ще я "качите ли на трупчета" за 300 лева?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар