коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще излъжете ли за да ви вземат книжката, ако получите 300 лв
Collapse
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
Някои хора от пишещите в темата неистово желаят да се установят в странство .Интересно ще ми бъде да науча дали вършат такива чутовни подвизи като превишаване на максимално допустимата скорост.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Там пътищата са много повече, от А до Б се стига много по лесно, знаците са поставени САМО и единствено за улеснение на трафика, а не на бюджета на куките, и затова не се налага особенно да нарушаваш правилника......не че и те не го нарушават юнашки, но........докато сме на едно от последните места в Европа по най - много коли на единица площ от пътя, е неизбежно всичко това.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Там пътищата са много повече, от А до Б се стига много по лесно, знаците са поставени САМО и единствено за улеснение на трафика, а не на бюджета на куките, и затова не се налага особено да нарушаваш правилника......не че и те не го нарушават юнашки, но........докато сме на едно от последните места в Европа по най - много коли на единица площ от пътя, е неизбежно всичко това.....
Коментар
-
pr_00f написа:ФЕРАРИСТ написа:Там пътищата са много повече, от А до Б се стига много по лесно, знаците са поставени САМО и единствено за улеснение на трафика, а не на бюджета на куките, и затова не се налага особено да нарушаваш правилника......не че и те не го нарушават юнашки, но........докато сме на едно от последните места в Европа по най - много коли на единица площ от пътя, е неизбежно всичко това.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
pr_00f Ами така ми каза баща му .Не знам има ли глоба от 10лв с фиш или нещо подобно защото нито съм глобяван нито пък спиран .Знаещите закона могат да кажат има ли такава санкция. А и сина му е на около 40 години ,така че не първа младост.Второ много ми е интересно за къде се бърза толкова ? Особенно в града . Особенно в моя селски град . Движа се с 40 , задминава ме с 70-80 изпреварва ме и дава ляв мигач ,преминава двойно непрекъсната осова линия само и само да спре по близо до кафето което е в лявата страна . Слиза тузарски и отива в кафето . След пиенето на кафето и изпушване на поредната цигара ,качва се в колата и прави пак нарушение като преминава двойната непрекъсната линия за да се включи в движението вдясно . Е на това какво му се казва ?? Бурсук и гьон-сурат казано на английски . И това е всеки божи ден от едни и същи хора . За това както писа по горе някой конфискуване на колата и слагане под преса, а водача с краката нагоре провесен на дърво да виси докато му влезе поне малко акъл в главата.
Коментар
-
Някои хора , Коцев , правят всичко това за да си повишат адреналина . Но по-голямата част избиват комплекси .Пък не бесете никого по дърветата защото ще се домъкнат лешояди премного и ще се наруши екоравновесието.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
много моралисти тука бе Интересно ми е някой от вас моралистите ако случайно го засече камера,няма ли да се замисли как да мине без да си загуби книжката? И искам мислене...повтарям МИСЛЕНЕ преди да отговорите,защото повечето го карате наизуст с презункцията кое е правилно и кое грешно,без да се замисли,ако той е в дадена ситуация,как наистина би реагирал. И много моля Еле да не отговаря,за нея знам ,че е права и нямам нерви като корабни въжета,да споря ...то вкъщи стената в кухнята е по-добър слушател Просто не ми се спори с нея,знаейки,че на всяка манджа тя ще е меродийката отгоре.Изобщо как можахме да си помислим,че за някви си мижави 300лв (месечната заплата на всяка една продавачка в магазинче) си струва да пуснем масов убиец на пътя давайки му неговото най-силно оръжие-автомобил Че нали той може да излезе и да убива наред с това жестоко и безмилостно оръжие!!! Все пак всички сме виждали как масови убийци гонят пенсионерки и малки деца по пешеходни зони и тротоари с цел да сложат поредния скалп в багажника п.п И не говоря за примерите които е дал Коцев-комплексари с лъскави коли всички сме виждали,тук не говорим за тяхex.Мареа ТД100
Коментар
-
Бе набива се то най добре ,ами трябва да се опарят няколко човека та да видиш тогава кон боб не яде ли . Днеска отидох до магазина от тия новооткритите бре майка му стара уж пари няма народа а паркинга се оказа тесен за многото коли и едно маце с един голям джип докате се усети какво прави ги разрина няколко коли с бронята си та си проби път . И стана данданията . Отидох да си купя поялник че са ги пуснали по 20 лв хубави поялници ,но докато ми дойде реда те свършиха . 50 бройки ги изкупили за един час . И пак далавера правим ние българите . Гледам един познат взема няколко кутии шоколад на промоция по 40 ст. Чудя се толкова шоколад кога ще го изяде .После в разговор с друг познат разбрах че същия е имал малко магазинче в другия край на града и там по левче го продавал . А кажи че не сме нация изобретателна и че само такъв като бай Тошо може да ни оправи . Навремето при бензиновата криза ни даваха талони за по 40л бензин на месец и пей сърце. Ще ходиш с колата където ти скимне ? Да ама друг път .
Коментар
-
paralesa написа:ако случайно го засече камера, няма ли да се замисли как да мине без да си загуби книжката?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:paralesa написа:ако случайно го засече камера, няма ли да се замисли как да мине без да си загуби книжката?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
nikolovvd написа:Преди 4 години по това време (началото на Февруари) тръгваме 5 човека за Белоградчик. Преди гр. Димово има едно спускане и съм пуснал колата (Пасата на шурека) по инерция. Точно към края на спускането знак за ограничение на скоростта 60! След знака завой, а след завоя отбивка с патрулка на КАТ и радар. Последва акт за превишение 31-33 км/ч над ограничението. В началото на Март ми излезе наказателното постановление и когато отидох да си го получа, още на момента си предадох книжката и платежното за глобата от 100 лв. Така на 4-5 Април 2006 (или 2007 ) си получих книжката и талона, а няколко месеца преди това от брат ми разбрах, че давали златен талон на дисциплинираните водачи и бях решил и аз барабар Петко с мъжете да си взема златен талон. Нито за миг не съм се замислял да правя врътки и да търся връзки, въпреки че връзката я имах и то дебела - на един колега брат му е шеф на районното в Белоградчик и след като му разказах за случката ме погледна на криво с думите "И защо не се обади? Нали знаеш, че брат ми така па така!". Казах му, че точно затова не съм се обадил! Та на въпроса! Без значение дали ме е заснела камера или ме спрат от патрул на КАТ, нито търся начин да се оправя, нито давам рушвети!В повечето случаи пътуваме семейно и децата трябва да се научат, че нарушиш ли закона слезва наказание. От сега трябва да се научат, че всеки си носи последствията от постъпките.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар