Ей повечето са примерни граждани в тоя форум,никои от Вас не нарушава правилата волно или неволно.Относно питането:1.Приятел истински-без пари2.Всеки друг-НЕ3.Ако ми е опрял ножа у кокала/няма кинти/-ще се мисли тогава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще излъжете ли за да ви вземат книжката, ако получите 300 лв
Collapse
X
-
willow75bg написа:Ей повечето са примерни граждани в тоя форум,никои от Вас не нарушава правилата волно или неволно.
Коментар
-
Компромисите винаги водят до тежки последици после . Пример.Максим Ставийски преди да утрепе колегата е бил спиран от пътни полицаи и е показал на дрегера че е употребил алкохол . Та вместо полицаите да го закопчат веднага те му козируват и го пускат та той после утрепа невинен човек . Ето до къде води компромисът . И би следвало тия полицаи да бъдат уволнени още същата минута след произшедствието.Примери ,хиляди . Тоя таксиметровия водач с 64 акта без точки и книжка нали го гръмнаха насред София ? Пак защото все да се мине между капките .За това всяка вечер отчитаме тъжната статистика за убити на пътя.От компромиси. ПП. При моята катастрофа бяхме със съпругата в колата . Можех спокойно да кажа че тя е карала и акта и точките от нейната книжка да вземат . Обаче така съм научен от малък, всеки да си поема отговорноста.И си приех последствията . Сега някой ще викне на висок глас аман от принципни хора , но това е положението .
Коментар
-
Immortal написа:Ако някой ми каже, че там кара с 50, ще се смея с глас.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
И аз минавам оттам с 50 и изобщо, като карам в чужд град, стриктно спазвам ограниченията, защото знам, че ченгетата дебнат и спират първо чуждите номера. Друг е въпросът колко са адекватни тези ограничения. Извън тях, няма какво да си кривя душата, и аз карам с превишена скорост, но ако ме хванат, не бих търсил приятел, та да го топя вместо мен. Бих си изчакал месеца с книжката на трупчета, хем и някой лев ще спестя. Погледнато така, и аз не бих направил тази врътка, макар и за 300 лева.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
pr_00f написа:За 30 км отгоре трябва да се конфискува превозното средство. Директно. Без значение колко струва и чие е. И да се мачка направо на преса.За 50 км отгоре- да се бесят без предупреждение, на най-близкото крайпътно дърво и да остават да висят месец-два за назидание.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
nikolovvd написа:Immortal написа:Ако някой ми каже, че там кара с 50, ще се смея с глас.
Коментар
-
pr_00f написа:Директен отговор на въпроса - не.Никога.Всеки си има глава на раменете, като не е мислил когато е трябвало да си яде това което е изтропал със сребърна лъжичка.п.с Не по темата.За 30 км отгоре трябва да се конфискува превозното средство. Директно. Без значение колко струва и чие е. И да се мачка направо на преса.За 50 км отгоре- да се бесят без предупреждение, на най-близкото крайпътно дърво и да остават да висят месец-два за назидание.Ама къде тиДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Колеги, колкото и примерни да сте, скороста не убива, убива несъобразената реакция и непредвидените обстоятелства, най вече първото.....знаците са поставени така малоумно, че да не ти оставят избор, освен да ги пренебрегваш......майка ми е същата кифла - щом има 50 тя 50, извън града е чудо ако вдигне повече от 90......докат види ограничението и скача на спирачките......два пъти се возих при нея - побеляха ми косите от СТЗГ до Нова Загора поне 10 пъти щяха да ни отнесат, 2 пъти свириха спирачки зад нас, като пасажер за 20 минути изпаднах в толкова опасни ситуации колкото не съм изпадал за 2 години......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Колеги, колкото и примерни да сте, скороста не убива, убива несъобразената реакция и непредвидените обстоятелства, най вече първото.....знаците са поставени така малоумно, че да не ти оставят избор, освен да ги пренебрегваш......майка ми е същата кифла - щом има 50 тя 50, извън града е чудо ако вдигне повече от 90......докат види ограничението и скача на спирачките......два пъти се возих при нея - побеляха ми косите от СТЗГ до Нова Загора поне 10 пъти щяха да ни отнесат, 2 пъти свириха спирачки зад нас, като пасажер за 20 минути изпаднах в толкова опасни ситуации колкото не съм изпадал за 2 години......Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:pr_00f написа:Директен отговор на въпроса - не.Никога.Всеки си има глава на раменете, като не е мислил когато е трябвало да си яде това което е изтропал със сребърна лъжичка.п.с Не по темата.За 30 км отгоре трябва да се конфискува превозното средство. Директно. Без значение колко струва и чие е. И да се мачка направо на преса.За 50 км отгоре- да се бесят без предупреждение, на най-близкото крайпътно дърво и да остават да висят месец-два за назидание.Ама къде ти
Коментар
-
Пресен пример . Току що водихме разговор с приятел на моята възраст и той като мен се възмущава . В събота се е прибирал от София със сина си за Ловеч. Той си дава колата да я кара сина му по настояване на сина му . Излизат от София и като всички млади хора и той натиска педала до край . Наближават тунела Ечемишка дето постоянно вардят от КАТ . Настоява сина му да намали скороста но той отказва и хоп след тунела виждат палката . Тате дай 10лв и баща му дава . Оправя се младежа някак си . Наближават Ябланица и там пак има полицаи . Пак му прави забележка да намали . Пак не слуша и пак палка и пак 10лв . Тръгват си към Ловеч с кълга и сина му ядосан още повече настъпва . На Микре отново палка и отново пари . Вече баща му не издържа плесва му един шамар и сам си продължава с колата до Ловеч . Доколко е истина ,но така ми разказа преди малко . Та и майката на колегата по горе е трябвало да му перне една манивела пре устата та да се научи да мълчи и си трае когато се вози при родителите си .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар