Щом на човека му пука толкова, че дава 300лв, за да избегне наказанието, значи е инцидентно. Взимай ги без да му мислиш. Боклуците дето не им пука, че могат да убият човек карайки със 100 в града, просто ще си карат, и си карат и без книжка. p.s. Какво трябва да се направи и с кой трябва да се свържем, за да предложим ele да бъде канонизирана за светица?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще излъжете ли за да ви вземат книжката, ако получите 300 лв
Collapse
X
-
dikanio написа:p.s. Какво трябва да се направи и с кой трябва да се свържем, за да предложим ele да бъде канонизирана за светица?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ще излъжете ли за да ви вземат книжката, ако получите 300 лв
Колега , послеписът ме развесели , но Ви моля да давате пример на по-неграмотните пишейки ,, КЪМ КОГО ’’ , а не ,, КЪМ КОЙ ’’ :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Ще излъжете ли за да ви вземат книжката, ако получите 30
Румен_Хинчев написа:Колега , послеписът ме развесели , но Ви моля да давате пример на по-неграмотните пишейки ,, КЪМ КОГО ’’ , а не ,, КЪМ КОЙ ’’ :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Румен_Хинчев написа:Колега , послеписът ме развесели , но Ви моля да давате пример на по-неграмотните пишейки ,, КЪМ КОГО ’’ , а не ,, КЪМ КОЙ ’’ :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
@snakeЗа майка ми, библиотекар и детска учителка [две средни, едно полувисше образование] са близо три пенсии, недей така..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Няма нужда да се заяждате. Хора, които са доказали, че не могат да спазват закона, трябва да остават без книжка не за месец или два, а за цял живот. Не виждам причина защо тези хора трябва да бъдат спонсорирани и подстрекавани по какъвто и да е начин. АКо мислите, че с 300 лева ще си решите финансовите проблеми, може би е по-добре да поработите малко повече над това да си осигурите по-добра работа, вместо да разчитате на 300 лева да закърпите семейния бюджет дългосрочно. И за да илюстрирам с примери - в средата на януари на кръстовище със светофар в центъра на Варна, на зелено един такъв, на който трябва д аму бъде отнета книжката до живот едва не ме отнесе, като мина на червено. Добре че имам навика дори на зелено да се оглеждам и успях да спра. Това обаче не е най-лошото, което можеше да стане - беше обяд и на светофара чакаше да пресече група деца - този човек се движеше с поне 70, за да хване жълто, което не успя, и ако ме беше ударил, най-вероятно колата щеше да изхвръкне точно към тези деца. Според вас си заслужава да вземете 300 лева от такъв човек, който утре, поради липсата му на елементарна отговорност, може да убие или рани тежко вашето дете, така ли??? Това не го разбирам.Не виждам как може да всички да се случи - има хора с по 30-40 години стаж, който нито веднъж не са глобявани дори и за неправилно паркиране.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Е, не на всички разбира се. Веднъж ме спряха за рутинна проверка, документи, алкохол и т.н. и от дума на дума ушев ми се хвали, че от 20 години нямал нарушение. Аз си мисля, че досега няма случай, полицай да е глобил друг на пътя, освен ако не е нещо на лична основа. Съгласен съм, че има и хора без нарушения :D
Коментар
-
ele написа:....Не виждам как може да всички да се случи - има хора с по 30-40 години стаж, който нито веднъж не са глобявани дори и за неправилно паркиране.
Коментар
-
Malone написа:@snakeЗа майка ми, библиотекар и детска учителка [две средни, едно полувисше образование] са близо три пенсии, недей така.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Румен_Хинчев написа:Румен_Хинчев написа:Колега , послеписът ме развесели , но Ви моля да давате пример на по-неграмотните пишейки ,, КЪМ КОГО ’’ , а не ,, КЪМ КОЙ ’’ :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Malone написа:ele написа:Странен е начинът на мислене на българина. Цъка с език, когато някой бъде убит на пътя по нелеп начин, а в същото време е готов да "помогне" на друг потенциален убиец.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa: Бъркаш собственото мнение с незачитане на чуждото мнение. Ясно е, че целта ти винаги е била да се хванеш за нещо, че да можеш да ми се подиграеш, по тази причина мога да споря кой повече не зачита чуждото мнение - ти или аз - до момента не съм забелязала да си зачел някое мое мнение. Освен това не виждам никакъв криворазбран морал, а и, ако си направиш труда да погледнеш по-горе, ще видиш, че този "криворазбран морал" не е само мой - има доста хора, които не биха го направили, защото мислят, че не е правилно. Не виждам как с 300 лева ще нахраниш семейството си - ще им купиш луканки по случай придобивката ли? Като свършат луканките, ще духат супата. Това да храниш семейството си според някои пишещи тук явно е краткосрочно явление. Има книжка - има луканки, няма книжка - няма луканки, има супа. Звучи ми много циганско - днес ще оберем тоя апартамент, утре - другия. Малко далавера за луканки. То е ясно, че българинът си е далавераджия, не напразно има една приказка "хубава работа, ама циганска".Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар