Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще излъжете ли за да ви вземат книжката, ако получите 300 лв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Та и майката на колегата по горе е трябвало да му перне една манивела пре устата та да се научи да мълчи и си трае когато се вози при родителите си .
    E ся някак си е неуместно да сравняваме драйвер на 2-3-4 години стаж, с някой на 6 цифрен километраж досега......Иначе примери всеки може да извади най - разнообразни.......мамето ми има 5 досега с чужд обект по пътищата, аз имам 1.....всички с еднаквата скорост от 5-6-7 кмч, колкото и смешно да звучи......маме кара с колкото пише, аз карам с колкото се чуствам че мога да овладея ситуацията.....предполагам обаче тва не води до някакви изводи нали....
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

и за 1000 не си я давам

Коментар

Някои хора от пишещите в темата неистово желаят да се установят в странство .Интересно ще ми бъде да науча дали вършат такива чутовни подвизи като превишаване на максимално допустимата скорост.
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Там пътищата са много повече, от А до Б се стига много по лесно, знаците са поставени САМО и единствено за улеснение на трафика, а не на бюджета на куките, и затова не се налага особенно да нарушаваш правилника......не че и те не го нарушават юнашки, но........докато сме на едно от последните места в Европа по най - много коли на единица площ от пътя, е неизбежно всичко това.....
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Брей , какви дзуки има на тоя свят ...

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
              Там пътищата са много повече, от А до Б се стига много по лесно, знаците са поставени САМО и единствено за улеснение на трафика, а не на бюджета на куките, и затова не се налага особено да нарушаваш правилника......не че и те не го нарушават юнашки, но........докато сме на едно от последните места в Европа по най - много коли на единица площ от пътя, е неизбежно всичко това.....
              Ники, та колко викаш данък плати миналата година за алфите ?@ Коцев... направо съм шокиран от историята. 3- пъти да го спрат в рамките на едно пътуване и 3 пъти да вземат подкуп.
              Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
                ФЕРАРИСТ написа:
                Там пътищата са много повече, от А до Б се стига много по лесно, знаците са поставени САМО и единствено за улеснение на трафика, а не на бюджета на куките, и затова не се налага особено да нарушаваш правилника......не че и те не го нарушават юнашки, но........докато сме на едно от последните места в Европа по най - много коли на единица площ от пътя, е неизбежно всичко това.....
                Ники, та колко викаш данък плати миналата година за алфите ?
                Колкото и по миналата т.е нито лев......аз съм във лоши отношения с държавата относно пътната обстановка и производните от нея, и не го крия......когато горното стане факт, ще заровя томаховката, но на тоя етап ще е така.....
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

pr_00f Ами така ми каза баща му .Не знам има ли глоба от 10лв с фиш или нещо подобно защото нито съм глобяван нито пък спиран .Знаещите закона могат да кажат има ли такава санкция. А и сина му е на около 40 години ,така че не първа младост.Второ много ми е интересно за къде се бърза толкова ? Особенно в града . Особенно в моя селски град . Движа се с 40 , задминава ме с 70-80 изпреварва ме и дава ляв мигач ,преминава двойно непрекъсната осова линия само и само да спре по близо до кафето което е в лявата страна . Слиза тузарски и отива в кафето . След пиенето на кафето и изпушване на поредната цигара ,качва се в колата и прави пак нарушение като преминава двойната непрекъсната линия за да се включи в движението вдясно . Е на това какво му се казва ?? Бурсук и гьон-сурат казано на английски . И това е всеки божи ден от едни и същи хора . За това както писа по горе някой конфискуване на колата и слагане под преса, а водача с краката нагоре провесен на дърво да виси докато му влезе поне малко акъл в главата.
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Някои хора , Коцев , правят всичко това за да си повишат адреналина . Но по-голямата част избиват комплекси .Пък не бесете никого по дърветата защото ще се домъкнат лешояди премного и ще се наруши екоравновесието.

Коментар

многи си прав колега Коцев , но да е к.р да му го набиеш,но акъл не се набива /за жалост/

Коментар

много моралисти тука бе Интересно ми е някой от вас моралистите ако случайно го засече камера,няма ли да се замисли как да мине без да си загуби книжката? И искам мислене...повтарям МИСЛЕНЕ преди да отговорите,защото повечето го карате наизуст с презункцията кое е правилно и кое грешно,без да се замисли,ако той е в дадена ситуация,как наистина би реагирал. И много моля Еле да не отговаря,за нея знам ,че е права и нямам нерви като корабни въжета,да споря ...то вкъщи стената в кухнята е по-добър слушател Просто не ми се спори с нея,знаейки,че на всяка манджа тя ще е меродийката отгоре.Изобщо как можахме да си помислим,че за някви си мижави 300лв (месечната заплата на всяка една продавачка в магазинче) си струва да пуснем масов убиец на пътя давайки му неговото най-силно оръжие-автомобил Че нали той може да излезе и да убива наред с това жестоко и безмилостно оръжие!!! Все пак всички сме виждали как масови убийци гонят пенсионерки и малки деца по пешеходни зони и тротоари с цел да сложат поредния скалп в багажника п.п И не говоря за примерите които е дал Коцев-комплексари с лъскави коли всички сме виждали,тук не говорим за тях
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

Бе набива се то най добре ,ами трябва да се опарят няколко човека та да видиш тогава кон боб не яде ли . Днеска отидох до магазина от тия новооткритите бре майка му стара уж пари няма народа а паркинга се оказа тесен за многото коли и едно маце с един голям джип докате се усети какво прави ги разрина няколко коли с бронята си та си проби път . И стана данданията . Отидох да си купя поялник че са ги пуснали по 20 лв хубави поялници ,но докато ми дойде реда те свършиха . 50 бройки ги изкупили за един час . И пак далавера правим ние българите . Гледам един познат взема няколко кутии шоколад на промоция по 40 ст. Чудя се толкова шоколад кога ще го изяде .После в разговор с друг познат разбрах че същия е имал малко магазинче в другия край на града и там по левче го продавал . А кажи че не сме нация изобретателна и че само такъв като бай Тошо може да ни оправи . Навремето при бензиновата криза ни даваха талони за по 40л бензин на месец и пей сърце. Ще ходиш с колата където ти скимне ? Да ама друг път .
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

paralesa написа:
                            ако случайно го засече камера, няма ли да се замисли как да мине без да си загуби книжката?
                            Преди 4 години по това време (началото на Февруари) тръгваме 5 човека за Белоградчик. Преди гр. Димово има едно спускане и съм пуснал колата (Пасата на шурека) по инерция. Точно към края на спускането знак за ограничение на скоростта 60! След знака завой, а след завоя отбивка с патрулка на КАТ и радар. Последва акт за превишение 31-33 км/ч над ограничението. В началото на Март ми излезе наказателното постановление и когато отидох да си го получа, още на момента си предадох книжката и платежното за глобата от 100 лв. Така на 4-5 Април 2006 (или 2007 ) си получих книжката и талона, а няколко месеца преди това от брат ми разбрах, че давали златен талон на дисциплинираните водачи и бях решил и аз барабар Петко с мъжете да си взема златен талон. Нито за миг не съм се замислял да правя врътки и да търся връзки, въпреки че връзката я имах и то дебела - на един колега брат му е шеф на районното в Белоградчик и след като му разказах за случката ме погледна на криво с думите "И защо не се обади? Нали знаеш, че брат ми така па така!". Казах му, че точно затова не съм се обадил! Та на въпроса! Без значение дали ме е заснела камера или ме спрат от патрул на КАТ, нито търся начин да се оправя, нито давам рушвети!В повечето случаи пътуваме семейно и децата трябва да се научат, че нарушиш ли закона слезва наказание. От сега трябва да се научат, че всеки си носи последствията от постъпките.
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                              paralesa написа:
                              ако случайно го засече камера, няма ли да се замисли как да мине без да си загуби книжката?
                              Преди 4 години по това време (началото на Февруари) тръгваме 5 човека за Белоградчик. Преди гр. Димово има едно спускане и съм пуснал колата (Пасата на шурека) по инерция. Точно към края на спускането знак за ограничение на скоростта 60! След знака завой, а след завоя отбивка с патрулка на КАТ и радар. Последва акт за превишение 31-33 км/ч над ограничението. В началото на Март ми излезе наказателното постановление и когато отидох да си го получа, още на момента си предадох книжката и платежното за глобата от 100 лв. Така на 4-5 Април 2006 (или 2007 ) си получих книжката и талона, а няколко месеца преди това от брат ми разбрах, че давали златен талон на дисциплинираните водачи и бях решил и аз барабар Петко с мъжете да си взема златен талон. Нито за миг не съм се замислял да правя врътки и да търся връзки, въпреки че връзката я имах и то дебела - на един колега брат му е шеф на районното в Белоградчик и след като му разказах за случката ме погледна на криво с думите "И защо не се обади? Нали знаеш, че брат ми така па така!". Казах му, че точно затова не съм се обадил! Та на въпроса! Без значение дали ме е заснела камера или ме спрат от патрул на КАТ, нито търся начин да се оправя, нито давам рушвети!В повечето случаи пътуваме семейно и децата трябва да се научат, че нарушиш ли закона слезва наказание. От сега трябва да се научат, че всеки си носи последствията от постъпките.

Коментар

nikolovvd написа:
                                Колега, аз напълно споделям казаното от теб, и също бих направил така, макар и да не ми се е случвало за 21 години шофьорлък.Обаче замисли се сериозно, ДАЛИ ЩЕШЕ ДА НАПРАВИШ ТАКА, ако професията ти изисква СЛУЖЕБНО всеки ден да си зад волана, без значение дали си обикновен шофьор, снабдител, търговски представител или нещо такова. Имаш служебна кола, без която не можеш да си изпълняваш служебните задължения.Сам казваш, че на всекиго може да се случи - ето и теб са те хванали, без това да те е направило убиец или терорист на пътя.Ако отнемането на книжката за един месец би означавало загубване на работата ти и оставане безработен, без доходи, а имаш да плащаш ипотека или други задължения.Пак си помисли.А и темата не беше дали вие ще дадете 300 лв за да си спасите книжките, а дали ще си дадете неизползваемите книжки на близък или приятел, за да не накажат него?

Коментар

Working...
                                X