Не!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще излъжете ли за да ви вземат книжката, ако получите 300 лв
Collapse
X
-
Re: Ще излъжете ли за да ви вземат книжката, ако получите 30
ogi28b написа:Това, въпрос лие? Питам, защото не завършва като въпрос, а като незавършена мисъл. Обяснявам, ще пиша бавно. Целта на темата е да разбера как биха постъпили участниците в този форум в една реална ситуация, на която се натъкнах днес. Както казах - изключваме всякакви странични фактори. Това включва и висене на опашката в КАТ.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Миналата година Лятото, една моя позната така направи за да отърве съпруга си, глоба 200лв. три месеца без книжка (тя и без това от години не шофира) а съпруга и си джиткаше с колата.п.с. но това е широко приета практика така че...
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Абсолютно не.Тоя човек утре, като кара с 30+, тъй като за 99% от тия хора това им е навик, а не инцидентно, може да убие нечие дете, майка, баща, брат... Като си вади хляба с книжката - да е мислил преди да кара с висока скорост. А това, че си вади хляба с книжката, не е причина да нарушава ЗДП. Точно за професионалните шофьори и тези на автобуси трябва да се прилагат много по-строги мерки при нарушаване на закона.batproho: това че е широкоприета и порочна практика, трябва ли да се примиряваме с нея?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Малко по сложен ще ми е отговора.Ако се нуждая от тези пари, ако нямам нужда от книжката си [ако не ми трябва ежедневно] и ще получа 300 лева [а той си плати и глобата], да, ще го направя.Съвестта няма да сложи хляб на масата ми.На практика, не, тъй-като без книжка ще изпитам сериозни неудобства в работата си.Искам да кажа, че мотива за отказа ми е чисто практичен..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
ele написа:Абсолютно не.Тоя човек утре, като кара с 30+, тъй като за 99% от тия хора това им е навик, а не инцидентно, може да убие нечие дете, майка, баща, брат...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Мислиш ли, че щом му е навик, за 1 месец без книжка ще се превъзпита и ще спазва ограниченията???Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
donnna написа:ele написа:Абсолютно не.Тоя човек утре, като кара с 30+, тъй като за 99% от тия хора това им е навик, а не инцидентно, може да убие нечие дете, майка, баща, брат...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Оги, човек, който би дал 300 лв ей така, само за да си запази книжката, означава, че с тая книжка си вади хляба. Не бих отнел хляба на човек,Преди 5 години заведох дело срещу тоя който има апартамент на единия ми гараж че има теч от банята си и върви струя вода в гаража ми .Цяла година го молих да вземе мерки и той не иска . Заведох дело и го определиха за след два месеца . Отивам на първото заседание и съдийката каза че не може да даде ход на делото защото е представено медицинско че човека е ТЕЖКО БОЛЕН и лежи на легло и бил СОЦИАЛНО СЛАБ да си наеме адвокат . Идеше ми незнам какво да направя след като същия човек има две коли и фирма и в момента е на работа във фирмата си . Е тоя лекар дето е издал болничния не подлежи ли на наказание???Та такива шмекерии би следвало да се изкореняват още в началото .Само за сведение след две години нямаше как делото да не приключи съда си го осъди да ми плати обещетението и заплати разходите по делото . То от ясно по ясно но някой хора все искат да са над закона .
Коментар
-
ele написа:donnna написа:ele написа:Абсолютно не.Тоя човек утре, като кара с 30+, тъй като за 99% от тия хора това им е навик, а не инцидентно, може да убие нечие дете, майка, баща, брат...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ele написа:Странен е начинът на мислене на българина. Цъка с език, когато някой бъде убит на пътя по нелеп начин, а в същото време е готов да "помогне" на друг потенциален убиец..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
ele написа:Цъка с език, когато някой бъде убит на пътя по нелеп начин, а в същото време е готов да "помогне" на друг потенциален убиец. Мислиш ли, че по този начин му правиш услуга... или може би му помагаш да се превъзпита и да спазва ограниченията???Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар