Здравейте колеги!Постнах обява в мобиле.де на колата си с естествено завишена цена сравнение с нашия пазар,но това не е важно.И си викам т’ва ще е като да хвана от тотото :D,но ето днеска имам ново съобщение някакъв си на име "Алберт" имал интерес.Започнахме да си пишем (на английски)и ми обяснява ,че имал много работа бил е зает,но да съм му бил потвърдил самоличност ,като му дам цялото си име ,адрес,телефон... и банкова сметка по която да преведе парите и щял да прати няква компния на име "SOTRAM" или нещо от сорта да земат автомобила....Чакам да ми отговори и да се чуем по телефон :D Очаквам вашите мнения...И акъл...от някой с опит...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой продавал ли е кола в чужд сайт?
Collapse
X
-
pakumba написа:това е толкова стара измама, че се очудвам има ли още хора, които не са я чували?Пусни гоогле и само гледай."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
само един от начините http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...d0ed95b9f1631bLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Някой продавал ли е кола в чужд сайт?
Мдаааа....още преди да отворя линка , който даде колегата си помислих , че става дума за някоя страна от Западна Африка . Първо ми мина през акъла Нигерия , ама се оказа Кот д’Ивоар .Не се хващай , Колега !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар