Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой продавал ли е кола в чужд сайт?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте колеги!Постнах обява в мобиле.де на колата си с естествено завишена цена сравнение с нашия пазар,но това не е важно.И си викам т’ва ще е като да хвана от тотото :D,но ето днеска имам ново съобщение някакъв си на име "Алберт" имал интерес.Започнахме да си пишем (на английски)и ми обяснява ,че имал много работа бил е зает,но да съм му бил потвърдил самоличност ,като му дам цялото си име ,адрес,телефон... и банкова сметка по която да преведе парите и щял да прати няква компния на име "SOTRAM" или нещо от сорта да земат автомобила....Чакам да ми отговори и да се чуем по телефон :D Очаквам вашите мнения...И акъл...от някой с опит...

Колега интересно, ще следя темата с интерес ... ако не е тайна за колко я пусна ? Може и на ЛС
    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

това е толкова стара измама, че се очудвам има ли още хора, които не са я чували?Пусни гоогле и само гледай.
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Пиши му ,че приемаш само кеш :D Ако е мераклия,ще дойде да я вземе.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

pakumba написа:
          това е толкова стара измама, че се очудвам има ли още хора, които не са я чували?Пусни гоогле и само гледай.
          Аз не съм я чувал. Раздуй малко
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

само един от начините http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...d0ed95b9f1631b
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Тука май ще става весело Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Коментар

Предполагам ,че има възможност да е измама Но може и да стане ще Ви държа в течение :DНикой ли не е продавал така кола?

Коментар

Хитроо
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Мдаааа....още преди да отворя линка , който даде колегата си помислих , че става дума за някоя страна от Западна Африка . Първо ми мина през акъла Нигерия , ама се оказа Кот д’Ивоар .Не се хващай , Колега !
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Някой продавал ли е кола в чужд сайт?

Никой не може да ми земе колата без да ми даде парите :DДал съм телефон ...ако звънне, ще се разбере дали е истина Интересно ми беше ..ако му дам сметка в някоя БГ банка може ли да преведе пари и мога ли да си ги зема?

Коментар

Това е основна роля на тия сметки - да се превеждат пари по тях Мотай го там, забавлявай се, само внимателно
                        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

И не му давай официални документи, данни и пари
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

хахаха на мен пък някакъв американски военен ми предлагаше 16милиона долара за бравото бахти бравото щях да вляза в рекордите на гинес за най-скъпо продадена кола (10 годишна)

Коментар

borisov написа:
                              хахаха на мен пък някакъв американски военен ми предлагаше 16милиона долара за бравото бахти бравото щях да вляза в рекордите на гинес за най-скъпо продадена кола (10 годишна)
                              Оригинален си

Коментар

Working...
                              X