Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Курс по английски език

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Курс по английски език

Колеги помагайте, трябва за много кратък период от време да имам познания по Английски език. До края на март трябва да се явя на ALCPT - American Language Course Placement Test.Моля ви ориентирайте ме къде мога да изкарам интензивен курс(по възможност индивидуален). В нета има много оферти, но искам да отида някъде където няма само да ми бръкнат в джоба, а ще ме научат.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Трябва ти център, който поготвя точно за този вид тестове. Този център например - http://alturl.com/4fvnk или обади се и питай в други
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      Трябва ти център, който поготвя точно за този вид тестове. Този център например - http://alturl.com/4fvnk или обади се и питай в други
      Точно попадение(но не е задължително да е за този вид тестове), но ми трябва за София. Извинявам се, че не уточних.Принципно, примерните тестове не е проблем да ги намеря. В случая ми трябва някоя школа, център, ....... където ще ме учат, а не само да се отбие номера. Някой колега който е ходил на подобни курсове и е доволен от обучението да сподели. Също така и ако не е доволен пак да сподели, да знам да не ходя там.
      Manowar - Татко

Коментар

http://www.alliance-bg.com/ Кристиян учи тук и са доста добри
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

За 2 месеца не можеш да научиш език, освен ако не си много надарен в тази област, така че по-добре се насочи към някой, който да те подготви точно за този тест. А ако имаш желание - можеш да продължиш да го учиш и след това.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Учи се за 2 месеца, човек като е на зор и има желание....
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ele написа:
              За 2 месеца не можеш да научиш език, освен ако не си много надарен в тази област, така че по-добре се насочи към някой, който да те подготви точно за този тест. А ако имаш желание - можеш да продължиш да го учиш и след това.
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

То е ясно, че не мога да науча език за толкова кратък период. Въпроса е да стигна някакво ниво и след това да продължа с ученето.Емо, желаанието в случая е породено от зора.
                Manowar - Татко

Коментар

аз ходя тука има индивидуално и групово www.astony-bg.com/courses.html
                  Mercedes E200 coupe

Коментар

ИЧС - там курсовете не бяха много скъпи (не са и за без пари), не бяха много време, но за сметка на това - нямам лош отзив за тях досега Аз лично ходех там на немски едно време http://www.deo.uni-sofia.bg/http://www.deo.uni-sofia.bg/bg/language/foreign

Коментар

Език за 2 месеца може да се научи на ниво ежедневни разговори (около 1500-2000) думи, при обучение минимум 6 часа на ден и то ако езиците ви се отдават.Препоръчвам fihi да прочете книгата "Изкуството да се учат езици" от Ерик Гунемарк, световно-известен полиглот. Имам я на руски, ако не ти е проблем руския, Ваньо, ще ти я пратя на файл.В нея има изключително полезни препоръки как бързо да се научи даден език.

Коментар

Immortal написа:
                        Език за 2 месеца може да се научи на ниво ежедневни разговори (около 1500-2000) думи, при обучение минимум 6 часа на ден и то ако езиците ви се отдават.Препоръчвам fihi да прочете книгата "Изкуството да се учат езици" от Ерик Гунемарк, световно-известен полиглот. Имам я на руски, ако не ти е проблем руския, Ваньо, ще ти я пратя на файл.В нея има изключително полезни препоръки как бързо да се научи даден език.
                        Питам, ама съвсем сериозно, тази книжка може ли да е приложима и за програмните езици? понеже съм се захванал да уча напоследък, ама все не мога да си доразработя системата за учене...

Коментар

Курс по английски език

emzo написа:
                          Учи се за 2 месеца, човек като е на зор и има желание....
                          Съгласен
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

bubachko написа:
                            Immortal написа:
                            Питам, ама съвсем сериозно, тази книжка може ли да е приложима и за програмните езици? понеже съм се захванал да уча напоследък, ама все не мога да си доразработя системата за учене...
                            Не. Не е приложима.За програмните езици е необходима друга основа - логическо мислене, както и познаване на поне един програмен език.Всеки следващ се учи много бързо, като имаш това горното И ползване на много, много Хелп и форуми Например на мен ми се наложи да разгадая една програма на машинния език FANUC (за програмиране на стругове с ЦПУ), с който не бях се сблъсквал доега. Отне ми 1 ден. Сега и аз мога да напиша подобна програма.

Коментар

Не търси да учиш езика,търси къде да те подготвят за този изпит в максимално кратко време !
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                              X