Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможно ли е управляващите да направят така простотия ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Възможно ли е управляващите да направят така простотия ?

Ето на какво се натъкнах докато се ровех из нет-а. Какво мислите вие по този въпрос ?http://www.razkritia.com/80855/%D1%8...E%D0%B1%D0%B0/
    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Наредбата била въведена в ПД - кво значи тва - че вече пловдивската община е 40-50 милиона напред.....Тва не мое да стане - глупости са, тия толкова ли са им привършили новините......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Аз мисля, че е полезно за здравето да не се четата подобни "жълти" сайтове, като въпросния. Даже е по-вредно от четенето на жълти вестници.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Данак стара кола, 100 вида на цват зони за паркиране с неуточнено плащане при което естествено няма къде да си спреш колата и минимална заплата от 450лв да не говорим за паро ток и тн и къде отиваме може би
        Mercedes E200 coupe

Коментар

Това естествено е партенка. В цялата новина има само едно верно нещо и то е:"Ако двигателят на колата ви работи, докато автомобилът е спрян, сте длъжни да платите солената глоба."Съгласно ЗДвП: Чл. 181. Наказва се с глоба до 50 лв.:5. водач, който не спре двигателя, когато моторното превозно средство е в престой или е паркирано, освен ако работата му е необходима за извършване на товарно-разтоварна или друга технологична дейност;

Коментар

А да ви прави впечатление ,че има доста коли които са в окаяно състояние и то не поради липса на пари от собственика ,а поради това да се покже че на него нищо не му пука и от никой. Има две коли Рено5 в града дето се движат и спокойно през дупките на вратите и праговете му се виждат краката на водача и педалите . И си карат без някой от органите на реда да могат да им направят нещо . Как минават годишен преглед не ми е ясно . Също доста стари баничарки и бусове ,прогнили от всякъде се търкалят по цял ден из града . Не 1000 ами 5 000 да им искат та да се въведе ред .
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Че то тогава, автокъщите ще трябва да качат с по 1000 лв. всяка кола, купуваш кола и както екотаксата ти добавят и глобичката, и "Хайде честито, по живо поздраво и лек път".
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ами, искам да си реставрирам едно Унце от 1984 година примерно и си го поддържам в перфектно състояния няма ли да имам отстъпка?
                Няма начин да няма начин!

Коментар

Май някой е чел тук във форума и си е измислил новина.

Коментар

Много жълти вестници се навъдиха напоследък.

Коментар

Да не знам на кое да вярвам вече.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Освен на очите си това което видят , на ушите си това което чуят и на ръцете си, то на нищо друго не вярвай. :D Това го запомни от бай си Иван .

Коментар

--- offtopic ---Бай Иване, малко на Монк приличам, ама ... много ме дразни тая сива линия в дясната част на аватара ти.Изчистих я и ако искаш сложи новия вълк.
                          Прикачени файлове
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

Нали знаеш че аз съм единствения дето съм на терсене в тоя форум . Махнах оная снимка ама си сложих моя , не преработената от теб ,че така я иска бат Бойко . Сега така добре ли е??

Коментар

Супер си.Само дето се старах, ама ще почерпиш.
                              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                              www.cyxap.com

Коментар

Working...
                              X