Току-що пред много уважаваната от мен сладкарница Романс в кв Симеоново ми откраднаха и двете регистрационни табели СА 5067 АТ.Цялата случка се развива на 10м "охраната", докато сирената на алармата ми е включена!!!"Охраната"от фирма VTA SECURITY не бих казал, че е напълно адекватен човек, без униформа, отличителни знаци, да не говорим за стикер с името му...Пред мен потвърди, че е чул алармата два пъти,"но нищо не е видял" също така скри името си и отказа даде показания в 6РПУ...Единствено управителя на Романс изказа своите извинения, което не смятам за адекватна компенсация за налагащото ми се двудневно чакане пред КАТ и заплащане на съответните немалки държавни такси...Ако видите автомобил с регистрация СА 5067 АТ се обадете на 166, 0877004885 (О.Петров) или раздайте правосъдие по-бързата система...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откраднати са номера СА 5067 АТ пред Романс в Симеоново
Collapse
X
-
Е може ли бе това пък вече на нищо не прилича!Аз всекидневно карам из София и то много така че ако го засека някъде веднага ще съобщя!Добре де а за какво са им след като то е ясно че сега се издирват и и да ги сложат на някоя кола ще ги гепят за 0-ла време.Да не си направил нещо на някого и това да е вид отмъщение? (преди време един приятел искаше да прецака така един идиот от квартала защото знаеше каква разправия го чака после)Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Отмъщение
zfa159 написа:Е може ли бе това пък вече на нищо не прилича!Аз всекидневно карам из София и то много така че ако го засека някъде веднага ще съобщя!Добре де а за какво са им след като то е ясно че сега се издирват и и да ги сложат на някоя кола ще ги гепят за 0-ла време.Да не си направил нещо на някого и това да е вид отмъщение? (преди време един приятел искаше да прецака така един идиот от квартала защото знаеше каква разправия го чака после)
Коментар
-
Понеже се занимавам с видеонаблюдение следва да попитам: Нямат ли камери които да гледат паркинга ?!? - ако имат според заоните са длуъжни да предадат записите на полицията.Множество по-големи магазини (Еником-М, Аико 2 и т.н.) сме ги правили с такава система и преди време имаше открадната кола от паркинга и на записите разбраха кой е и т.н. и даже я намериха.Все пак не пречи да се оглеждаме насам-натам за номера.....все пак е номер не е нещо дето не се вижда.Съмнявам се да ги забият на кола,извън София защото там софиянците ги спират много.....по-скоро на някоя кола пред някой блок ще да е за да не я отнесат след някой и друг ден като свърши срока за пререгистрация.Аз ще се оглеждам както и колегите от форума предполагам.Видя ли ги....следва саморазправа на място.А ако имат късмета да ne съм с типо-то ами с някоя друга кола ще гледам да остане цял номера като ги изшибам....да видя как ще цакат после и на кой.....Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
не искам да бъда лош пророк ,но някъде бях чел че откраднати табели се ползват за извършване на престъпление като ги сложат на същия модел и цвят кола ,е тогава вече много кофти щото ще има доста разправии с органите на редаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Това че има толкова коли е още една причина да има камери - съвсем възможно е някой да удари някоя спряла кола в ръганицата и няма и да се разбере кой и какво.За номерата дори да направят престъпление той вече е подал сигнал че са откраднати така че няма да има проблеми предполагам.Ще чуем по новините скоро дали има нещо....Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Мен също ме навежда на мисълта че с тези номера ще се извърши престъпление. Просто не могат да послужад за нищо друго. Колегата който каза че ще ги сложат на някой дрънголник в провинцията .. не знам.. не ми се вярва. Спомни си как ни спират катаджий в провинцията като видят кола със столичен номер. Най малкото ще е подозрително някаква барака да се юрка в село с 200 човека население и с номер СА. Ако не си подал жалба .. пускай веднага защото ако стане престъпление с тия номера .. лошо ти се пише. После ще пишеш 1 кофа мастило да обясняваш че номерата са ти били откраднати. И друго ми е интересно. Как са свалили задния номер без да види охраната. Задния номер винаги се занитва. И е било ебати каруцарското дърпане за да извади и задния номер. Не знам ... ебати охраната.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар