Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откраднати са номера СА 5067 АТ пред Романс в Симеоново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Откраднати са номера СА 5067 АТ пред Романс в Симеоново

Току-що пред много уважаваната от мен сладкарница Романс в кв Симеоново ми откраднаха и двете регистрационни табели СА 5067 АТ.Цялата случка се развива на 10м "охраната", докато сирената на алармата ми е включена!!!"Охраната"от фирма VTA SECURITY не бих казал, че е напълно адекватен човек, без униформа, отличителни знаци, да не говорим за стикер с името му...Пред мен потвърди, че е чул алармата два пъти,"но нищо не е видял" също така скри името си и отказа даде показания в 6РПУ...Единствено управителя на Романс изказа своите извинения, което не смятам за адекватна компенсация за налагащото ми се двудневно чакане пред КАТ и заплащане на съответните немалки държавни такси...Ако видите автомобил с регистрация СА 5067 АТ се обадете на 166, 0877004885 (О.Петров) или раздайте правосъдие по-бързата система...

Ебаси мамата с извинение!!! Аз често ходя там, но вече ще имам едно наум...
    Drive Like HeLL To See HaveN

Коментар

Е може ли бе това пък вече на нищо не прилича!Аз всекидневно карам из София и то много така че ако го засека някъде веднага ще съобщя!Добре де а за какво са им след като то е ясно че сега се издирват и и да ги сложат на някоя кола ще ги гепят за 0-ла време.Да не си направил нещо на някого и това да е вид отмъщение? (преди време един приятел искаше да прецака така един идиот от квартала защото знаеше каква разправия го чака после)
      Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Отмъщение

zfa159 написа:
        Е може ли бе това пък вече на нищо не прилича!Аз всекидневно карам из София и то много така че ако го засека някъде веднага ще съобщя!Добре де а за какво са им след като то е ясно че сега се издирват и и да ги сложат на някоя кола ще ги гепят за 0-ла време.Да не си направил нещо на някого и това да е вид отмъщение? (преди време един приятел искаше да прецака така един идиот от квартала защото знаеше каква разправия го чака после)
        Ще ги гепят друг път Ще ги заковат на някоя кошница и ще си я карат на село... ако ги спрат ще цакат и така... Едва ли е отмъщение, аз живея в Люлин и колите ми са денонощно пред блока, ако имаше нещо там щеше да е, а не чак в Симеоново на 10 метра от шибаната "охрана"

Коментар

Понеже се занимавам с видеонаблюдение следва да попитам: Нямат ли камери които да гледат паркинга ?!? - ако имат според заоните са длуъжни да предадат записите на полицията.Множество по-големи магазини (Еником-М, Аико 2 и т.н.) сме ги правили с такава система и преди време имаше открадната кола от паркинга и на записите разбраха кой е и т.н. и даже я намериха.Все пак не пречи да се оглеждаме насам-натам за номера.....все пак е номер не е нещо дето не се вижда.Съмнявам се да ги забият на кола,извън София защото там софиянците ги спират много.....по-скоро на някоя кола пред някой блок ще да е за да не я отнесат след някой и друг ден като свърши срока за пререгистрация.Аз ще се оглеждам както и колегите от форума предполагам.Видя ли ги....следва саморазправа на място.А ако имат късмета да ne съм с типо-то ами с някоя друга кола ще гледам да остане цял номера като ги изшибам....да видя как ще цакат после и на кой.....

Коментар

zfa159 написа:
            Нямат ли камери които да гледат паркинга ?!?.....
            то там е рядкост да се паркираш в паркинга им,аз никога не съм се дореждал на него,винаги съм се паркирал по уличките там

Коментар

не искам да бъда лош пророк ,но някъде бях чел че откраднати табели се ползват за извършване на престъпление като ги сложат на същия модел и цвят кола ,е тогава вече много кофти щото ще има доста разправии с органите на реда
              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

Това че има толкова коли е още една причина да има камери - съвсем възможно е някой да удари някоя спряла кола в ръганицата и няма и да се разбере кой и какво.За номерата дори да направят престъпление той вече е подал сигнал че са откраднати така че няма да има проблеми предполагам.Ще чуем по новините скоро дали има нещо....

Коментар

zfa159 написа:
                  Това че има толкова коли е още една причина да има камери - съвсем възможно е някой да удари някоя спряла кола в ръганицата и няма и да се разбере кой и какво.............
                  то е причина ама на кой му се занимава да слага камери които да снимат по улицата

Коментар

...

Коментар

Мен също ме навежда на мисълта че с тези номера ще се извърши престъпление. Просто не могат да послужад за нищо друго. Колегата който каза че ще ги сложат на някой дрънголник в провинцията .. не знам.. не ми се вярва. Спомни си как ни спират катаджий в провинцията като видят кола със столичен номер. Най малкото ще е подозрително някаква барака да се юрка в село с 200 човека население и с номер СА. Ако не си подал жалба .. пускай веднага защото ако стане престъпление с тия номера .. лошо ти се пише. После ще пишеш 1 кофа мастило да обясняваш че номерата са ти били откраднати. И друго ми е интересно. Как са свалили задния номер без да види охраната. Задния номер винаги се занитва. И е било ебати каруцарското дърпане за да извади и задния номер. Не знам ... ебати охраната.

Коментар

Ем има някои на които им се занимава защото и те си спират колите навън и наистина има смисъл от камерите.....Ама само на някои им се занимава.....

Коментар

Working...
                        X