Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забранено ли е да се шофира с ръкавици?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vaskoni_1980 написа:
    stefaka222 написа:
    С ръкавици не ама с шапка е забранено.
    че аз редовно си карам с шапка
    И аз така, особено сега от както сериозна захладя, все пак целогодишно съм с почти бръсната глава
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      stefaka222 написа:
      С ръкавици не ама с шапка е забранено.
      Аха. И къде го пише?
      В правилника с базиците .Иначе и с ръкавици, и с качулка , и с шуба е позволено :D .

Коментар

Даже има специални спортни ръкавици за шофиране. Някои са и с изрязани връхчета на пръстите. Не е забранявано да се шофира с ръкавици.

Коментар

Позволено е дори да се кара чисто гол, по цици или пищов, кой каквото има Все още в България не е въведен повсеместен дресс-код, като в Иран например.Ама дори и там една мацка в протеста си срещу забрадките беше хукнала гола по улиците...После я запряха разбира се, задълго. Ама там е Иран...Приемам темата за закачлива, затова си позволявам да се отклонявам от нея

Коментар

Може със всичко да се кара, няма ограничение за нищо.Якета шапки ръкавички, даже и със прашки може. Има някой индивиди си карат боси, не е никак практично.
            КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

stefaka222 написа:
              Има някой индивиди си карат боси, не е никак практично.
              Абе мен ако питаш, по джапанки е по непрактично, щото ко ти се намърда чехъла под педала става една - а бос е бомба - идеално усещаш педалите.......сори за двусмисления израз..... :P
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Да и аз така, лятото като тепам с чехли, като вляза в колата ги събувам.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

аз пък лятото кат се качим у жигулето си свалям гащите оти ме спарва седалката и ми е ЕКСТРА
                  КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

emzo написа:
                    И аз така Емо, дори познавам един шофьор на TIR който и сега Зимата си ходи със сабо и като се качи в кабината го сваля и си тепа по чорапки
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                      emzo написа:
                      И аз така Емо, дори познавам един шофьор на TIR който и сега Зимата си ходи със сабо и като се качи в кабината го сваля и си тепа по чорапки
                      Това са така наречените "тарикати" На стъпенката си оставя обувките и вътре си обува пантофи А това, че не се къпе с дни и смърди на пор вдовец

Коментар

лятото винаги карам с шапка с козирка :D

Коментар

Крайно време е за темата ,, Как влизате в автомобила си ? С левия крак напред или с долната част на гърба ?’’
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Забранено ли е да се шофира с ръкавици?

Румен_Хинчев написа:
                            Крайно време е за темата ,, Как влизате в автомобила си ? С левия крак напред или с долната част на гърба ?’’
                            Аз влизам през другата врата, че шофьорската се прецака. А иначе по темата щом сме започнали с глупавите въпроси и аз да попитам един.Забранено ли е като карам да държа волана само с едната ръка.
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Ако докато караш опипваш представител на противоположния пол - МОЖЕ .Ако се протягаш към някой от твоя - ЗАБРАНЕНО .....
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Забранено ли е да се шофира с ръкавици?

Румен_Хинчев написа:
                                Ако докато караш опипваш представител на противоположния пол - МОЖЕ .Ако се протягаш към някой от твоя - ЗАБРАНЕНО .....
                                Аха разбрах. Ми значи не нарушавам закона.
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X